Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2012. Április 13. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Ijesztően eltorzult Janet Jackson alakja

Ijesztően eltorzult Janet Jackson alakja

Egy fogyókúrás programot próbál reklámozni Janet Jackson, a hatás azonban kétséges, ugyanis a sztár alakja egészen furcsa.

Egy fogyókúrás program szóvivője lett a súlyingadozásairól ismert Janet Jackson, reklámfotóival és videóival azonban nem biztos, hogy bárkit is a súlycsökkentésre tud majd biztatni, alakja ugyanis egészen eltorzult. A 45 éves sztárt láthattuk már kerekdednek és karcsúnak is, arról pedig megoszlottak a vélemények, hogy mikor is néz ki igazán jól, abban azonban szinte mindenki egyetért, hogy ezúttal csúnyán túllőtt a célon, ugyanis sokkal jobban festett, mielőtt beszállt a programba.

A korábbi fényképeken kifejezetten egészséges benyomást keltő énekesnő dereka az új reklámokban olyan vékony a csípőjéhez és a vállaihoz viszonyítva, hogy egyesek szerint egy űrlényre emlékeztet, és felmerült már az a pletyka is, hogy eltávolíttatta néhány bordáját. Ez azonban még nem minden, ugyanis az arca is furcsán megváltozott: amellett, hogy egészen beesett lett, szinte teljesen élettelennek is tűnik, ami szintén arra utal, hogy sebészek keze van a dologban.

Hogy pontosan mi is történt, azt persze csak találgatni lehet, Janet Jackson azonban nagyon elégedett a végeredménnyel. "Most jól érzem magam. Így akartam kinézni - mondta el a sztár. - Még akarok fogyni, de már nem sokat. Tudom, hol kell majd megállnom." A kérdés csak az, hogy ezt vajon a célközönség lelkesítőnek tartja-e, vagy inkább fenyegetésnek veszi.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.