Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Szeptember 19. 13:56, hétfő | PR
Forrás: (x)

Így védd termékeidet a manipuláció ellen

Így védd termékeidet a manipuláció ellen

Egy jól elhelyezett zárjegy címke megbízhatóan védi a terméket a nem kívánatos hozzáférésektől.

Ugyanis, ha ezt a címkét megpróbáljuk eltávolítani, akkor az tönkremegy, így egyértelművé és bizonyítottá válik, hogy megpróbálták felnyitni a terméket. Az, hogy miként megy tönkre a címke, a felhasznált anyagtól függ. Legtöbbször rétegekre szokott szétesni, és miután lehúzzuk láthatóváv válik egy felirat az ott maradt darabokból. De pontosan milyen védelmi célokra kínál megoldást egyetlen címke? Olvasd el cikkünket, amiben bemutatjuk a zárjegyek hatékony működését.

Védelem felső fokon

A zárjegy, vagy más néven biztonsági címke használata 100%-ban garantálja a termék, vagy dokumentumok manipuláció elleni védelmét. Ez nem csak hatékony, de egy gyors és olcsó megoldás lehet, ami iparágtól teljesen független, hiszen több területen is ugyanolyan eredményesen felhasználható. Ezek a címkék ugyan nem nyújtanak konkrétan védelmet, viszont azonnal egyértelművé teszik, ha illetéktelen személy, az akaratunkon kívül akarta eltávolítani. Ennek ugyanis egyértelmű jelei vannak.

Akár élelmiszerekről, számtech eszközökről vagy gyógyszeripari termékekről is legyen szó, a biztonság mellett a sorszámozás is fontos lehet, ezért a címke előállításnál érdemes olyan céget keresni, akik személyre szabható megoldást kínálnak.

Az Etisoft nem csak a sorszámozást, de akár QR kód, vagy vonalkód nyomtatását is vállalja, illetve további egyedi megoldásokkal garantálja a zárjegyek hatékonyságát.

Többféle megoldás is elérhető

A komolyabb elektronikai cikkek esetében a hologramm-fóliás megoldást javasoljuk. Nem csak mert dekoratív megjelenésének köszönhetően emeli a vásárlói élményt, hanem mert ez fajta a legellenállóbb a külső behatásokra. Hatékonyan ellenáll a víznek, alkoholnak és az olajnak, de még a szélsőséges hőmérsékletnek is. Szilárd tapadásának köszönhetően „véletlenül” nem fog lekopni ez a címke, de a direkt eltávolítás során a felső, alumínium réteg elszakad és csak a „void” szó látható a felületen.

Hasonló működéssel, mégis kissé költséghatékonyabb módon érhető el a fehér fóliás zárjegy, ami az eltávolítási kísérlet után ugyanúgy viselkedik. Szintén ellenálló anyagból készül, a különbség csupán az, hogy nem a szivárvány színeiben jelenik meg a címke, hanem egyszínű, fehér színben.

A papír alapú zárjegyek a leggazdaságosabb megoldásnak számítanak. Tapadási tulajdonságának köszönhetően nem távolíthatók el maradványok nélkül, így egyértelműen látszik, ha valaki mégis megpróbálja.

Címkék: biztonság, címke, etisoft

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.