Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2024. Január 06. 11:21, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Így hasznosítja újra a nemzeti konzultációs íveket a helyi DK

Így hasznosítja újra a nemzeti konzultációs íveket a helyi DK

Fülbevalót, kulcstartót, karkötőt, nyakláncot és ceruzatartót is készítenek a párt aktivistái a számukra eljuttatott több mint 1000 kérdőívből, a tárgyakat pedig jótékonysági árverésre bocsátják majd.

Mint arról korábban beszámoltunk, a DK helyi szervezete is arra hívta fel a szimpatizánsai figyelmét, hogy juttassák el számukra a nemzeti konzultációs kérdőíveket, ugyanis teljesen érteletlennek tartják az abban megfogalmazott kérdéseket, sőt, olyan témában is várja a véleményeket a kormány, amiben már törvényt hozott.

Grőber Attilától megtudtuk, nagyon sokan csatlakoztak a kezdeményezésükhöz, több mint 1000 darab kérdőívet juttattak el hozzájuk. A DK helyi elnöke hozzátette, ahogy azt korábban ígérték, az ívek egy részét újrahasznosítják, ahogy fogalmazott, a haszontalanból hasznosat állítanak elő. Ugyanakkor csak a hozzájuk eljuttatott ívek kisebbik részével teszik ezt, a nagyobbik részt elküldik az aHang és az Egységes Diákfront számára, csatlakozva a gyűjtési akciójukhoz.

- Olyan szakember segítségét vettük igénybe, aki újrahasznosított anyagokból készít tárgyakat, ő segített a közösségünk tagjainak abban, hogy hogyan is fogjanak hozzá a különböző tárgyak elkészítéséhez. Közzé fogunk tenni egy oktató videót, amelynek segítségével bárki elsajátíthatja ezeket a módszereket, de a DK helyi irodájában is nagyon szívesen megmutatjuk bárkinek ezeket a praktitkákat - mondta el Grőber Attila hozzátéve, egészen elképesztő, de például kosarat is lehet fonni újrahasznosított papírból, amelyekre szintén láthat példákat bárki az irodájukban.

A politikustól megtudtuk, hogy az elkészített tárgyakat jótékonysági árverésre fogják bocsátani, az abból befolyt összegből pedig rászorulókat fognak támogatni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.