Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. December 20. 08:42, kedd | Helyi
Forrás: InfoPápa.hu

Idősek karácsonya

Idősek karácsonya

Ismét megrendezésre került a JMSZK színháztermében a szép korúak tiszteletére szervezett karácsonyi műsor.

Hétfőn délután került sor a rendezvényre, melyen dr. Áldozó Tamás polgármester ésKeith P. Boone ezredes, a Nehéz Légiszállító Ezred parancsnoka köszöntötték Pápa város időseit. Az eseményen részt vett Unger Tamás alpolgármester és a Boing cég képviselői, valamint a Pápán szolgálatot teljesítő 12 nemzet katonáinak képviselői is.

Dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntette a megjelenteket, továbbá elmondta, az itt megjelent időseken keresztül szeretné a város kifejezni tiszteletét és megbecsülését a város valamennyi idős polgára iránt.

Keith P. Boone ezredes szintén köszöntötte az ünneplőket és szimbolikusnak nevezte részvételüket a pápai időseknek szervezett karácsonyi ünnepségen.- A karácsony az adás ünnepe. Nem számít, hogy milyen nemzetiségűek vagyunk, tudjuk, hogy az idősek milyen ajándék birtokában vannak. Ez az ajándék a tapasztalat és a bölcsesség.

Keith P. Boone köszönetét fejezte ki azért, amiért a város közössége befogadta a katonákat és családtagjaikat. - Kérem, hogy soha ne feledkezzenek meg arról, hogy mi nem pusztán Pápán élünk, hanem pápaiak vagyunk.

Végül az ezredes magyar nyelven elmondott jókívánságaival kíván kellemes ünnepeket a megjelenteknek.

Ünnepi betlehemes játékot az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola tanulói adtak elő, majd az iskola kórusa örvendeztette meg énekeivel az időseket.

A képgaléria megnyitásához kattintson!

Címkék: karácsony

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.