Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Június 04. 09:10, kedd | Helyi
Forrás: Pápai Járási Hivatal

Időpontfoglalás a pápai okmányirodában

Időpontfoglalás a pápai okmányirodában

2013. június 5-től az ügyfeleknek lehetőségük lesz előzetes időpontfoglalásra a Pápai Járási Hivatal okmányirodai szolgáltatásainak igénybevétele során.

Személyesen a Pápai Járási Hivatal (Pápa, Fő u. 12.) ügyfélszolgálatán, telefonon a 89/512–700 számon, vagy az ugyfelszolgalat@papa.vemkh.gov.hu e-mail címen foglalhatnak időpontot, melyre ügyfélfogadási időn kívül is van lehetőség. Interneten továbbra is a www.magyarorszag.hu és a www.nyilvantarto.hu oldalakon keresztül foglalhatnak időpontot.

A korszerű ügyfél-tájékoztatás érdekében 2013. május 27-től a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatal honlapján (www.kekkh.gov.hu) az „IGÉNYELT OKMÁNY NYOMON KÖVET ÉSE” bannerra kattintva elérhető az okmánystátusz-lekérdező szolgáltatás. A gyorsan és egyszerűen kezelhető felület lehetőséget biztosít útlevél, személyazonosító igazolvány és vezetői engedély iránt benyújtott kérelmek állapotának, folyamatban lévő illetve elkészült okmány státuszának ellenőrzésére. A szolgáltatás igénybe vétele ingyenes.

A lekérdezés, az okmány típusának kiválasztását követően, az igénylő adatlapon lévő bizonylatszám (vezetői engedély esetében – Nyilvántartó Hivatal bizonylatszáma), valamint a kérelmező születési dátumnak megadásával kezdeményezhető.

A szolgáltatás igénybevétele során az ügyintézés alatt álló okmányról az alábbi információk kaphatóak:
- feldolgozás folyamatban van,
- kiállítás jelenleg folyamatban van,
- elkészült és továbbításra került,
- okmány átvehető,
- okmány átvételre került.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.