Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2011. Július 20. 10:23, szerda | Helyi

Ideért a hidegfront

Ideért a hidegfront

Tíz fokkal lett hidegebb egyik napról a másikra.

Bozóki István, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) munkatársa elmondta: kedden a Kárpát-medencét nagyon meleg, fülledt, nedves levegő töltötte ki, amelyhez északnyugat felől egy 6-10 fokkal hűvösebb, nedves, labilis rétegzettségű hullám társult, és ez kedvezett a heves záporok, zivatarok kialakulásának. A hidegfrontot megelőző zivatarokat villámlás, égzengés kísérte.

A mai és a holnapi napon már országszerte csak 18-23 fok lehet. Borongós, csapadékos időre van kilátás, több helyen ekkor is lehetnek még hevesebb zivatarok.

Ehhez képest pénteken és szombaton barátságosabb időjárásra lehet számítani. Elszórtan alakulhatnak ki záporok, zivatarok, a csúcshőmérséklet várhatóan 23-28 fok körül alakul majd. Vasárnapra ismét csapadékos, hűvösebb időre van kilátás, a kánikula tehát egy időre véget ért.

A kép illusztráció.

Címkék: időjárás, vihar

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 09. 09:23, kedd | Helyi

Pápai cégek irodáiba, vagy üzleteibe törtek be

A Pápai Járási Ügyészség indítványára két, főként lemezkazettákra szakosodott, betöréses lopásokkal gyanúsított férfi letartóztatását rendelte el a bíróság, harmadik társukat pedig bűnügyi felügyelet alá helyezte.

2022. Augusztus 09. 09:06, kedd | Helyi

Több, mint egy borkereskedés - Egyéves a Borháló pápai üzlete!

Augusztus 13-án ünnepli első születésnapján a Kossuth utcán található üzlet, melynek apropóján Balázs Istvánnal beszélgettünk az elmúlt esztendő tapasztalatairól.

2022. Augusztus 08. 06:28, hétfő | Helyi

A szomszédok mentették meg az idős férfi életét Kemenesszentpéteren

Egy, a faluban élő idős férfit kerti munka közben darázs csípett meg, allergiás reakció indult el, melynek következtében összeesett.

2022. Augusztus 05. 09:33, péntek | Helyi

Telerakott bevásárlókocsikkal sétált ki az üzletből a vádlott

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki nem aprózta el a bolti tolvajlást, ám gyorsan lebukott.