Városlista
2022. május 17, kedd - Paszkál

Hírek

2012. Február 29. 14:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Huszonéves apára vetette ki hálóját Madonna

Huszonéves apára vetette ki hálóját Madonna

Madonna megint egy huszonéves fiúval szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni. A helyzet különösen kínos, ugyanis Victor Cruznak partnere és gyereke is van.

Megint szemet vetett egy huszonéves férfira Madonna, ami egyben azt is jelentheti, hogy mostani partnere, a 24 esztendős Brahim Zaibat már nem sokáig élvezheti a társaságát. Az 53 éves énekesnő ezúttal egy amerikai focijátékos, Victor Cruz iránt érdeklődik, aki ugyanúgy a fia lehetne, mint a legutóbbi néhány barátja, hiszen csak novemberben töltötte be a 25. életévét.

A környezetében dolgozók egyike szerint a popsztár már az amerikaifoci-bajnokság döntőjén igyekezett elintézni, hogy bemutassák neki a sportolót, és miután ez nem sikerült, emberei még napokig üldözték Cruzt a kéréssel. Madonna szóvivője a híreket cáfolja, szerinte ugyanis az énekesnő csak néhány videót szeretett volna kérni a sikereit rendszeresen salsatánccal ünneplő játékosról. A bennfentes szerint ez azonban csak magyarázkodás, ugyanis Madonnára nézve roppant kínos, hogy kiderült a szándéka, mert Victor Cruznak nemcsak állandó partnere van, hanem egy hónapja apa is lett.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.