Városlista
2022. október 3, hétfő - Helga

Hírek

2012. Február 29. 14:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Huszonéves apára vetette ki hálóját Madonna

Huszonéves apára vetette ki hálóját Madonna

Madonna megint egy huszonéves fiúval szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni. A helyzet különösen kínos, ugyanis Victor Cruznak partnere és gyereke is van.

Megint szemet vetett egy huszonéves férfira Madonna, ami egyben azt is jelentheti, hogy mostani partnere, a 24 esztendős Brahim Zaibat már nem sokáig élvezheti a társaságát. Az 53 éves énekesnő ezúttal egy amerikai focijátékos, Victor Cruz iránt érdeklődik, aki ugyanúgy a fia lehetne, mint a legutóbbi néhány barátja, hiszen csak novemberben töltötte be a 25. életévét.

A környezetében dolgozók egyike szerint a popsztár már az amerikaifoci-bajnokság döntőjén igyekezett elintézni, hogy bemutassák neki a sportolót, és miután ez nem sikerült, emberei még napokig üldözték Cruzt a kéréssel. Madonna szóvivője a híreket cáfolja, szerinte ugyanis az énekesnő csak néhány videót szeretett volna kérni a sikereit rendszeresen salsatánccal ünneplő játékosról. A bennfentes szerint ez azonban csak magyarázkodás, ugyanis Madonnára nézve roppant kínos, hogy kiderült a szándéka, mert Victor Cruznak nemcsak állandó partnere van, hanem egy hónapja apa is lett.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.