Városlista
2021. november 27, szombat - Virgil

Hírek

2012. Február 29. 14:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Huszonéves apára vetette ki hálóját Madonna

Huszonéves apára vetette ki hálóját Madonna

Madonna megint egy huszonéves fiúval szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni. A helyzet különösen kínos, ugyanis Victor Cruznak partnere és gyereke is van.

Megint szemet vetett egy huszonéves férfira Madonna, ami egyben azt is jelentheti, hogy mostani partnere, a 24 esztendős Brahim Zaibat már nem sokáig élvezheti a társaságát. Az 53 éves énekesnő ezúttal egy amerikai focijátékos, Victor Cruz iránt érdeklődik, aki ugyanúgy a fia lehetne, mint a legutóbbi néhány barátja, hiszen csak novemberben töltötte be a 25. életévét.

A környezetében dolgozók egyike szerint a popsztár már az amerikaifoci-bajnokság döntőjén igyekezett elintézni, hogy bemutassák neki a sportolót, és miután ez nem sikerült, emberei még napokig üldözték Cruzt a kéréssel. Madonna szóvivője a híreket cáfolja, szerinte ugyanis az énekesnő csak néhány videót szeretett volna kérni a sikereit rendszeresen salsatánccal ünneplő játékosról. A bennfentes szerint ez azonban csak magyarázkodás, ugyanis Madonnára nézve roppant kínos, hogy kiderült a szándéka, mert Victor Cruznak nemcsak állandó partnere van, hanem egy hónapja apa is lett.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.

2021. November 25. 12:25, csütörtök | Bulvár

Parád a legszebb hely az egész földkerekségén

Palóc föld gyöngyszemének bemutatását egy Krúdy Gyula idézettel kezdeném. "Látott embereket,és messzi tájakat,idegen kultúrákat, és nagyvilági tolongásokat, amíg ráeszmélt, hogy Parád a legszebb hely a föld kerekségén!"

2021. November 23. 08:49, kedd | Bulvár

A Whitesnake búcsúturnéja Budapestet is érinti

A Whitesnake jövőre búcsúturnéra indul, amely Budapestet is érinti. A hard rock zene brit legendája 2022. július 4-én ad koncertet a Barba Negrában.