Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. Július 22. 18:20, péntek | PR
Forrás: (x)

Hordható a férfi szandál zoknival?

Hordható a férfi szandál zoknival?

Szandál zoknival? Nos, azért ez a látvány finoman szólva sem vonzó. Sőt azt sem túlzás állítani, hogy a viccelődések fő tárgyává is válhat, mint az ízléstelenség egy kirívó példája.

Kivéve, ha férfi túraszandál szerepel a kérdésben, mert akkor a zokni nagyon is megengedett!

Akkor nem minden fekete-fehér?

Nem, egyáltalán nem, s itt most természetesen nem az árnyalatokra gondolunk. Nem mindegy, hogy egy felmerülő dilemma során egészen konkrétan miről is beszélünk. Például a zokni és a szandál párosítás tényleg kiborító alapjáraton. Pedig azért nagyon valószínű, hogy már mindenki látott ilyesfajta „stílusosságot”. Rendben van, nyilván mindenki aszerint öltözködik, ahogy azt jónak érzi és ez tulajdonképpen nem megvétózható érv. De azért akadnak olyan stílusbakik, amiket nem érdemes elkövetni. És igen, ez is hozzájuk tartozik. A szandál és a zokni egyáltalán nem jó barátai egymásnak, sőt.

De! És itt jön a témánk szempontjából a lényeg egyrészt mindig akadnak kivételek, másrészt célszerű kicsit konkretizálni, hogy miről is van szó valójában. Mert ha az a dilemma, hogy a férfi túraszandál megtűri-e a zoknit, akkor a válasz teljes mértékben evidens és gyors. Igen, természetesen! Túrázás közben egészen más típusú törvények vannak életben egyébként, és nem a divatosság az, ami megkerülhetetlenül fontos, hanem bizony a maximális funkcionalitás.

Na, de mivel a túra variációk kialakítása speciális, ahogy az a CCC széles választékából is jól látszik, így megint fordul a kocka. Mert túl a praktikusságon mégis előtérbe kerülhetnek az esztétikum jellemzői. Itt, ezen a ponton tehát újra felbukkanhat a bizonytalanság, hogy vajon van-e helye a képletben meg persze a szandálban zokninak? A felelet pedig újfent az, hogy igen, nagyon is! Ez az egyértelműség a modell sajátos kialakításából fakad, amihez kifejezetten passzol mondjuk egy, színben is megfelelő összhangot képviselő zokni. Túrázás közben pedig egyébként is a maradéktalan biztonság közegének megteremtése az elsődleges cél. Minden egyéb csak ezek után következhet!

Mennyit bír a szandál?

A speciálisan túrázásra kifejlesztett modellek határozottan jól. Bírják a gyűrődést, tűrik a terepet, nemes egyszerűséggel hordásra és nyúzásra születtek. Tehát inkább az a kérdés, hogy a szandál tulajdonosa hány kilométert hagy maga után teljes könnyedséggel? Mert nagyon valószínű, hogy ez a fajta motiváció hamarabb elfogy, mint ahogy a szandálban bármiféle kár keletkezne.

A CCC online felületén a kínálat egyszerűen és nem utolsó sorban gyorsan átnézhető, átgörgethető. De teljesen normális igény a saját tapasztalatok megszerzése. Így aztán a CCC üzletei országszerte tárt kapukkal állnak rendelkezésre mindazok előtt, akik szívesen felpróbálnák jövőbeni lábbelijüket, aminek azért előreláthatólag jócskán tűrnie kell a megpróbáltatásokat. Ha a kényelmes közeg adott, ha a funkcionalitás hiánytalan, és ha az esztétikusság is az élen teljesít, akkor pedig nincs más hátra, mint előre! Persze még az indulást megelőzően előbb jöjjön a sikeres vásárlás, aztán ezek után startolhatnak a túrák!

Címkék: divat, szandál, zokni

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.