Városlista
2024. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2024. Szeptember 16. 06:00, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Homokzsákokat pakolt a gáton Magyar Péter és önkéntes csapata

Homokzsákokat pakolt a gáton Magyar Péter és önkéntes csapata

A Tisza Párt elnöke és civil önkéntesek közösen vették ki tevékenyen a részüket az árvíz elleni védekezésből.

"Minden idők egyik legnagyobb árhulláma éri el éppen hazánkat a Dunán. Javaslom Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy mondja le jövő heti strasbourgi utazását, kérje az Európai Parlamentet a vita elhalasztására és irányítsa személyesen az árvízi védekezést. Az éppen hivatalban lévő hajóskapitánynak ilyenkor a parancsnoki hídon a helye. A jövő héten nem a vitának, hanem a nemzeti összefogásnak van itt az ideje.
Neszmélyen 40 TISZA szimpatizánssal és a helyiekkel végeztünk az egyik vasúti átjáró lezárásával. Indulunk Nyergesújfalura. Nem Völner Pált látogatjuk meg, hanem továbbra is töltjük a homokzsákokat. Reggel óta se a katasztrófavédelemmel, se a honvédséggel, se a rendőrséggel nem találkoztunk a gátnál. Csak civilekkel" - írja közösségi oldalán Magyar Péter.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 18. 06:00, szerda | Belföld

Árvíz - OVF: hosszú ideig elhúzódó árhullámra kell felkészülni

Hosszan elhúzódó árhullámra kell felkészülni, sokáig lesz érvényben harmadfokú készültség az érintett folyókon - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivője az M1 aktuális csatorna kedd délutáni műsorában.

2024. Szeptember 18. 06:00, szerda | Belföld

Hirado.hu: ismét meghívta a közmédia Orbán Balázst és Magyar Pétert vitára

Ismét meghívta Orbán Balázst, a miniszterelnök politikai igazgatóját és Magyar Pétert, a Tisza Párt elnökét az M1 aktuális csatorna és a hirado.hu közös csütörtök esti hírháttér műsora, a 48 perc szerkesztősége vitára - írta a h