Városlista
2023. november 30, csütörtök - András, Andor

Hírek

2023. Március 27. 13:49, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szaloky Zsolt)

Homokbödögei kisboltban balhézott

Homokbödögei kisboltban balhézott

Kartondobozt dobott az eladóhoz és a pénztárgépet is a földre söpörte, a rendőrök elfogták.

A rendőrséget 2023. március 26-án délután értesítette egy homokbödögei kisbolt alkalmazottja arról, hogy nem sokkal azelőtt megjelent az üzletben egy nő, aki kiabálni kezdett egy korábban vásárolt termék rossz minősége miatt. Felháborodásában a pulton található két papírdobozt a földre lökte, majd az egyiket az eladó arcának dobta, végül a pénztárgépet is leverte a padlóra. A sértettnek sérülése nem keletkezett és a pénztárgép sem rongálódott - írja a Veszprém Vármegyei Rendőrség közösségi oldala.
A helyszínre érkező rendőrök rövid időn belül azonosították az elkövetőt, akit elfogtak és előállítottak. Másnap a 32 éves hajmáskéri nőt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, melynek alkalmával beismerő vallomást tett.

A Pápai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást vele szemben.

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 30. 13:42, csütörtök | Helyi

Másfél év után újra átszervezik a városüzemeltetést Pápán

2022-ben vette át a Városgondnokság feladatainak nagy részét a Városfejlesztő Kft., amelytől januártól számos feladatot elvonnak.

2023. November 30. 08:10, csütörtök | Helyi

Kamu adománygyűjtők a belvárosban, ne dőljön be nekik!

A karácsony, az adventi időszak közeledtével előfordulhat, hogy az utcán, nagy áruházak parkolóiban adománygyűjtőkkel találkozunk, és nem mindenki jó szándékkal gyűjt.

2023. November 30. 07:00, csütörtök | Helyi

Alsó tagozatos diákok ismerkedhettek meg a közlekedési szabályokkal

A „Közlekedjünk együtt, vigyázzunk egymásra!” (KEVE) elnevezésű baleset- megelőzési oktatóprogram folytatódott Weöres iskolában.

2023. November 29. 14:37, szerda | Helyi

Készülődnek a Motoros Mikulások - Már több mint 360 db csomagot össze is állítottak

Egy nagyon lelkes csapat szerveződött az elmúlt években Fedur Rolandék vezetésével, akik idén is sok-sok pápai és környékbeli kisgyermek arcára csalnak majd mosolyt megjelenésükkel, és ajándékcsomagjaikkal.