Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2019. Június 21. 19:01, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Holttestet találtak Mezőlaknál!

Holttestet találtak Mezőlaknál!

A rendőrség megerősítette: a korábban megtalált emberi láb a most megtalált testhez tartozik.

Újra rendőrök lepték el a Mezőlakra vezető utat, ugyanis ma délután megtalálták annak a férfinak a holttestét, akinek a lába egy héttel ezelőtt került elő, amikor egy autós kerékcsere közben észrevette azt az árokparton. Megkeresésünkre a rendőrség megerősítette értesüléseinket, azt írják, Mezőlak külterületén egy holttestre bukkantak, mely a korábban a közelben megtalált emberi testrészhez köthető. A rendőrség az ügy körülményeit általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálja - írják.

Bővebb tájékoztatást azonban nem adhattak, így azt továbbra sem lehet tudni, hogy ki lehetett az illető. Korábban azt találgatták, hogy vonat gázolhatta el a félfit és állatok hordták szét a testrészeit, így került a láb az árokpartra. Ám a megtalált testet nem a sínek közelében találták meg, ahogy az a képünkön is látszik, így továbbra is csak találgatni lehet, hogy miként halhatott meg a férfi. Úgy tudjuk, arra gyanakszanak, hogy hajléktalan lehetett az illető, ezért nem jelentette senki az eltűnését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.