Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. December 14. 09:33, kedd | PR
Forrás: (x)

Hogyan viseljük stílusosan a férfi kapucnis pulcsikat? Útmutató minden srácnak

Hogyan viseljük stílusosan a férfi kapucnis pulcsikat? Útmutató minden srácnak

A kapucnis pulcsik a legmenőbb és legkényelmesebb viseletek közé tartoznak. Megszületésük óta töretlenül hódítanak. Férfiak és nők is egyaránt viselik a hűvösebb napokon akár kabát alá, akár sportoláshoz.

A legtöbb esetben egyszerűen felkaphatjuk őket farmerhoz vagy melegítőhöz, nyári estéken pedig rövidnadrág mellé. Gyakorlatilag minden öltözékhez ideálisak, amik nem az elegánsabb vonalat követik. Régóta nagy népszerűségnek örvendenek praktikumuk miatt. Biztosak lehetünk benne, hogy sosem fognak kimenni a divatból. Olyan örök darabokról beszélünk, amik megérdemlik, hogy részei legyenek minden stílusos ruhatárnak.

Retro darabok modern kivitelben

A klasszikus, kissé „mackós” hoodie-kon már rég túlnőtt a divatvilág. Kifejezetten sikkes és trendi darabokat találhatunk manapság a kínálatban. Az ilyen fazonok sokkal áramvonalasabbak elődeiknél, ezért kiválóan mutatnak slim fazonú nadrágok mellé is. Az ilyen stílusú darabok már egy sikkesebb bőrkabáthoz is gond nélkül felvehetőek, a pulcsi színében passzoló sneakerrel pedig nagyon vagány összeállítást kaphatunk. Arra viszont figyeljünk oda, hogyha a pulóvert levennénk, akkor az alatta lévő pólóhoz igazítsuk a cipőnket. Ebben az esetben a legegyszerűbb, ha a legtöbb mintát a pulcsi tartalmazza, a cipő pedig a pólóhoz igazodva akár egyszínű is lehet.

Formabontó stílus, mutatós darabok

Igazán menők lehetnek a teljes felületükön nyomtatott kapucnis pulóverek. Az alábbi linken olyan unikális darabokat találhatunk, amelyek nem csupán különleges mintájúak, de kiváló minőségűek is: https://www.bolf.hu/hun_m_Ferfi-ruhazat_Ferfi-puloverek_Kapucnis-8401.html. Ehhez a típushoz nem kell azonban túlzásba vinni a színeket és a formákat öltözködésünk során. A legjobb, ha maga a mintás felső érvényesül, egy egyszerűbb nadrág pedig kiemeli azt. Aki kicsit jobban kedveli az extrém megjelenést, annak az ilyen pulóverekhez jól mutathat egy hasonlóan erős mintázatú cipő.

Univerzális cipzáras felsők

Ezek talán a legpraktikusabb darabok, amik egyaránt hordhatóak önmagukban hűvösebb nyári estéken, mint télen a kabát alá. Nem kell mindenáron csak sportos nadrágokat és cipőket hozzákötni. Egy szimpla fekete pulóver még a stílusosabb nadrágokhoz is felvehető.

Formák és mintázatok. Mit mihez?

Ha igazán stílusosan szeretnénk férfiként hordani a hoodie-kat, akkor ne elégedjünk meg a tornacipő és a pulóver kombinációjával. Figyeljünk oda formák és a színek összeállítására. A pulcsi színét, stílusát és mintázatát főleg a cipőnkhöz igazítsuk. Ha a pulcsink vagány és lázadó, akkor a cipőnknél sem árt, ha ezt tükrözi. Ha a felső már kirívóan színes, például teljes felületet betöltő, akkor minta nélküli, színében passzoló cipőt vagy hasonló mintavilággal rendelkező lábbelit válasszunk. Utóbbi nem azt jelenti feltétlen, hogy megegyező mintázatú cipőt kell választanunk. Az egyszerűbb, minta nélküli pulóverek esetében pedig a visszafogottabb cipő a megfelelő választás.

Címkék: divat, pulóver, ruha

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.