Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Március 04. 11:00, péntek | PR
Forrás: (x)

Hogyan válaszd ki a tökéletes nappali bútorokat?

Hogyan válaszd ki a tökéletes nappali bútorokat?

Otthonunkban mindannyian szeretnénk kényelmesen és igazán jól érezni magunkat.

Azonban a régi bútorok, a kényelmetlen ülőgarnitúra, vagy éppen a megfelelő polcok hiánya miatti rendetlenség meg tudja nehezíteni a nyugodt kikapcsolódást.Ebben a cikkben ehhez gyűjtöttünk össze hasznos tippeket és trükköket annak érdekében, hogy te is álmaid otthonában pihenhess.

Kényelem

Kezdjük talán az ülőgarnitúrával, hiszen ez minden nappali alapja. A megfelelő ülőgarnitúra kiválasztása nehéz feladat, hiszen a gyártók elképesztően széles kínálattal várják vevőiket. Itt a választás általában a sima és a sarokkanapé között van, utóbbi lehet akár L, akár U alakú. A szuper sarokkanapék nagy előnyei a nagyobb méreten kívül, hogy a hagyományostól eltérő megjelenésükkel igazán fel tudják dobni a nappali összképét.

Érdemes lehet tehát egy drágább sarokkanapéra beruházni, ám még ekkor is több opció áll rendelkezésre. Egyrészt, rengeteg kinyitható darabot találhatunk, ami nagyszerű lehet vendégek fogadásához. Ezen kívül pedig számor kanapét látnak el a gyártók oldalt vagy alul kisebb polcokkal is. Tároló helyük nyilván viszonylag kicsi, azonban ahhoz tökéletes, hogy az egyébként kanapéra dobott holmikat szépen, egy helyen rendszerezzük.

A kanapékat kiegészítve egy színben passzoló fotelt vagy puffot is jó ötlet lehet beszerezni, hiszen ezek kényelmes megoldások és igazán jól is néznek ki. A fotelek esetében pedig lehetőség van lábtartóval együtt rendelni, amely extra kényelmes használatot eredményez majd.

Tárolás

A fentiek mellett a rendszerezés és tárolás tud nagyobb problémát okozni otthon – főleg a kisebb lakások esetében. Erre remek ötlet lehet egy elegáns komódot beszerezni, amelyben a magazinokat, könyveket, valamint a napi használati tárgyakat összegyűjtjük. Színben ajánlott a nappali falának, valamint a választott ülőgarnitúrának a színével összehangolni. Ezek általában vagy csak fiókosak, vagy fiókkal és kinyitható ajtókkal is ellátottak. Dizájnjuk általában letisztult és minimalista.

A fenti tanácsok megfogadásával neked sem lesz több problémád a szétdobált holmikkal, valamint a kényelmetlen esti pihenéssel.

A fotó forrása: Followtheflow / Shutterstock.com

Címkék: bútor, kanapé, komód, nappali

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.