Városlista
2021. szeptember 28, kedd - Vencel

Hírek

2020. Október 26. 17:00, hétfő | PR
Forrás: (x)

Hogyan válasszunk mobiltelefont?

Hogyan válasszunk mobiltelefont?

A piaci kínálat hatalmasra duzzadt az elmúlt években, és mára számtalan különböző tudású és márkájú telefon közül választhatunk, többféle szempontot is figyelembe véve.

Melyek azok a tulajdonságok és funkciók, amelyek elengedhetetlenek számunkra, és mi az, amiben rugalmasak lehetünk? Míg valakinek az a fontos, hogy az eszköz ne merüljön le pár használattal egy napon belül, addig másnak a beépített és jó képminőséget biztosító fényképező lesz az alapkellék.

Típusmodellek

A márka ma már nem feltétlen jelöli egyértelműen a lehetőségeket: ugyanaz a cég a piacra dob különböző kategóriájú termékeket, amelyeket különböző árakon kínál. Jellemzően három megnevezett csoport van: alacsony, közép és top kategóriás mobilok. A legjobb telefon ezáltal könnyebben különbözhető azok számára, akik egy adott kategórián belül keresnek.

Érdemes figyelembe venni, hogy a top és közép szinten elhelyezett készülékek között már inkább a technológiai innovációban érhetőek tetten a különbség. Amíg a közép kategóriás például gyönyörű kijelzővel rendelkezik, bővíthető memória tárral és két SIM kártya hellyel már kiválóan ellátja a feladatát, addig a top kategóriás egy még professzionálisabb kijelzővel nyújt magasfokú vizuális élményt - mellé pedig vízálló és kábel nélküli töltővel rendelkezik. Sok esetben a fő választóvonal a prémium kategóriás termékek esetében a beépített fényképező minősége és funkciói környékén keresendő, mint például az arcfelismerés, a több lencsés felvételek készítése és a magas képminőség.

Ha ezek nem prioritások, és könnyen elboldogulunk a mindennapokban a legfrissebb dizájn újítások és funkciók nélkül, akkor egy középkategóriás telefon rengeteg pénzt spórolhat nekünk. Továbbra is készíthetünk jó minőségű fényképeket és felvételeket, valamint hosszan használhatunk izgalmas kiegészítő applikációkat, miközben nem kell izgulnunk a telefon töltöttségi állapota miatt.

Ha az alacsony kiadás a cél, akkor azonban kötnünk kell néhány kompromisszumot. A pénztárcabarát okostelefonok közt is létezik ideális választás, ami hosszú élettartammal bír, mindössze egyszerűbb konstrukcióra vagy kevesebb innovatív megoldásra kell számítani.

Választás előtt

Ha több készülék is felkerült a potenciális lehetőségek közé, ne siessük el a döntést csak a külső alapján! A biztonság kedvéért mindenképpen olvassunk visszajelzéseket a készülékekről, hogy azt kapjuk a pénzünkért, amit elvárunk a telefontól. Ebben segítségünkre van a Rankito.hu, ahol összegyüjtötték számunkra a legmodernebb mobiltelefonokat típus és árkategória szerint.

A fotó forrása: Josep Suria / Shutterstock.com

Címkék: mobil, rankito.hu, telefon

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 11:25, hétfő | PR

Az idei Marketing Summit elegánsan helyezte fel a szakmát a felső polcra

Az 31. Marketing Summit szervezői a postcovid kesergés helyett 21-re húztak meglehetősen impozáns pakliból lapokat. Úgy tűnik, ezúttal is a merészeket illeti a siker és szerencse...

2021. Szeptember 24. 15:39, péntek | PR

Különleges helyen, különleges létesítményt épít a Jánosik és Társai Kft. Tokajban.

A hegy lábánál, egy elhagyott andezit bányánál építik meg a Turisztikai Attrakció épületét.

2021. Szeptember 14. 13:59, kedd | PR

Nappalinkba elengedhetetlen: a kanapéágy

A "végre péntek" érzése mindenkit boldogsággal tölt el.

2021. Szeptember 10. 11:28, péntek | PR

Leggyakoribb tévhitek a fürdőszoba szekrényről

A fürdőszoba szekrény nem egy szokványos bútordarab, mert sokszor eszünkbe sem jut a használata, pedig ezzel remek helykihasználási lehetőségtől fosztjuk meg magunkat.