Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2021. Április 27. 18:41, kedd | PR
Forrás: (x)

Hogyan válasszuk ki a legjobb Vans csukát a neten?

Hogyan válasszuk ki a legjobb Vans csukát a neten?

A rajtad legjobban álló cipőt kiválasztani még akkor sem könnyű, ha Vans rajongó vagy, hiszen csak az Old Skool termékcsalád 87 különböző lábbelit jelent.

Az ikonikus deszkás cipő ma is a legkeresettebb sneakerek közé tartozik, attól függetlenül, hogy hazánkban inkább utcán viselik, mintsem sportolás közben. A semmivel össze nem téveszthető design és a kiváló minőség adottak, már csak meg kéne találni a neked megfelelőt. Hogyan szerezd be a neten?

1977 - megszületik a deszkás cipő

A Vans Old Skool márkájának születését 1977-re teszik. Ki hitte volna, hogy lassan fél évszázada történt, mikor a Van Doren testvérek előrukkoltak az azóta kultikussá vált oldalsó csíkkal - ezt ők jazz csíknak nevezték el.

A cég sikerének titka, hogy cipőivel a viselők egyéniségét hangsúlyozza, így az azóta eltelt időben számtalan celeb és sportoló is hordta őket. A megfelelő cipő kiválasztásához az első szuper hírünk, hogy a formát a cég 1977 óta nem változtatta meg, így a mostani kollekció darabjai is elsősorban a színek, design és a felhasznált anyagok tekintetében térnek el egymástól.

Akad teljesen lila és fehér cipő, de univerzálisan használható kék-fekete kombó, sőt az egészen extravagáns virágmintás változat is beszerezhető a neten. De nézzük, mire érdemes odafigyelned a vásárlásnál, hogy ne kelljen több körben oda-vissza küldözgetned a terméket.

Az online vásárlás titkai

Első hasznos tippünk, hogy a Footshop rendszerében - a regisztrációt követően - a szív alakú ikonnal el tudod menteni magadnak a legjobb csukákat, így nem kell minden alkalommal újra végigfutnod a teljes listát. Ha például valaki az ünnepekre szeretne meglepni téged valamivel, te csak küldd át a linket.

Ahhoz, hogy a cipővásárlásod sikeres legyen, keress elő egy mérőszalagot vagy vonalzó otthon, és mérd le a nagylábujjad és a sarkad távolságát. Ehhez a két legtávolabb eső pontot vedd figyelembe, hogy biztosan ne érjenek meglepetések. A cipőméret táblázatban ez alapján már könnyedén meg fogod találni a lábadhoz passzos méretezést.

Úgyhogy Vans-ra fel! Nincs más dolgod, mint kiválasztani a legmenőbb színeket.

A fotó forrása:

Footshop

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 30. 12:43, péntek | PR

Mennyibe kerül a SEO szövegírás manapság?

A SEO szövegírás egyre drágább mulatság. Talán nem is gondolnánk, de nagyon felmentek az árak az utóbbi időben-és még nehezebb eldönteni, hogy egy adott összegért tényleg minőséget fogunk-e kapni vagy pedig sem.

2021. Április 27. 10:34, kedd | PR

Bővül és megújul a varsányi általános iskola

Új tantermekkel és szaktantermekkel, tornateremmel, valamint többi közt műanyag borítású sportpályával is bővül a hamarosan megújuló Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola.

2021. Április 26. 10:06, hétfő | PR

Miért érdemes Lemaitre termékeket vásárolni?

Ahogy a divatmárkák világában, úgy a munkavédelmi ruházatok között is léteznek olyan gyártók, amelyeknek már a nevük garancia a minőségre.

2021. Április 22. 15:13, csütörtök | PR

Őrült kíváncsiak az emberek erre a koncertre!

A magyarok ki vannak éhezve a jó koncertekre, legalábbis erre utal, hogy már tízezrek nézték meg a Németországban és Amerikában élő magyar zenész-producer Leslie Mandoki és világsztár barátai online koncertjét.