Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Április 14. 11:44, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Hogyan tedd sportosabbá te is mindennapi öltözéked – tippek és trükkök

Hogyan tedd sportosabbá te is mindennapi öltözéked – tippek és trükkök

A sportos stílusnak számtalan kedvelője akad. Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen egy olyan stílusirányzatról beszélünk, aminek ruhadarabjai lazák, kényelmesek és ráadásul univerzálisak.

Például egy sportcipőt szinte bárhová felvehet az ember, persze az elegáns alkalmakat leszámítva – azonban már itt is egyre többször találkozhatunk ezzel a lábbelivel. Nézzük meg tehát, hogy varázsolható sportosabbá bármely ruhatár.

Sportcipők a hölgyek számára is

A hölgyek körében sajnos nem annyira elterjedt a sportcipők viselése a hétköznapokban, mint az uraknál. Pedig egy rendkívül kényelmes, praktikus viseletről beszélünk, ami számtalan szett mellé jól passzolhat. A női utcai sportcipő kínálata ráadásul jelentősen eltérhet azoktól, amiket az urak lábán láthatunk a mindennapokban. Ezeknél érvényre jutnak azok a nőies formák és dizájnelemek, amik garantáltan megkülönböztetik őket a férfiaknak szánt daraboktól. Egyszerre sportosak és nőiesek. Persze ez érvényre jut a különféle edzőcipőknél is, de a női utcai sportcipőknél a leglátványosabb. Fontos azonban különbséget tennünk a kettő között – nem véletlenül hangsúlyoztuk tehát az „utcait”. Hiszen az előbbiek, azaz az edzőcipők professzionális sportfelszerelések, így az áruk is jóval magasabb. Utóbbiak pedig kifejezetten divatcipők, és bár kétségkívül kényelmesek, valamint sportos külleműek, az intenzív edzést nem igazán bírnák. Városi sétákhoz viszont akár hosszabb távon is rendkívül jól használhatóak, és remekül feldobhatják számtalan szettünket. Feltétlen érdemes beszereznünk tehát legalább egy párat, a hosszú sétákhoz, és hogy ruhatárunk laza sportos elemekkel bővüljön. Ha tehát kíváncsiak vagyunk rá, mit is tartogat a női utcai sportcipők kínálata számunkra, akkor megéri ránéznünk a CCC kínálatára. Akár a webáruházukban böngészve, akár az üzleteikbe betérve megszemlélhetjük ezt. Számtalan különféle darabot megtalálhatunk közte, így biztosan akad majd olyan, ami elnyeri a tetszésünket.

Melegítőalsók és felsők

A melegítők terén ugyanúgy megkülönböztetünk professzionális sportruházatot és utcai viseletre szánt darabokat, mint a cipőknél. Vannak olyanok, akik imádják ezeket komplett szettként hordani, azonban ez nem feltétlenül szükséges. Azoknak, akik inkább csak szeretnék kicsit sportosabbá tenni a ruhatáruk, tökéletesen megteszi, ha egy melegítőalsót vagy felsőt hozzáadnak az aktuális szettjükhöz. Például egy divatos melegítőfelső sportcipővel rendkívül lezser, mégis stílusos benyomást kelthet a különféle farmernadrágokkal. Sőt, akár miniszoknya vagy short mellé is alkalmazhatjuk ezt az az összeállítást. A végeredmény rendkívül impozáns lesz. Ha tehát szeretnénk kitörni a merev eleganciából, érdemes ezekből is beszerezni párat a ruhatárunkba. A hölgyeknek szánt darabok között itt is kirajzolódnak azok a stílusjegyek, amik megkülönböztetik a férfias ruhadaraboktól őket. A vidám színek és a csillogó díszítés tehát egyáltalán nem ritka ezeknél a melegítőknél.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.