Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2022. Május 29. 11:28, vasárnap | PR
Forrás: (x)

Hogyan nézz ki divatosan ebben a szezonban? Stílus farmerekkel és ruhákkal

Hogyan nézz ki divatosan ebben a szezonban? Stílus farmerekkel és ruhákkal

Minden szezon tartogat újdonságot. Minden szezon más. Minden szezon eltér az előzőtől. Ám tulajdonképpen nincs új a nap alatt. Minden szezon hasonló. Minden szezonban vannak ismétlődő jegyek.

Ami a kiszámíthatóság, tervezhetőség szempontjából kifejezetten fontos és jó hír. Mert így felfedezhetőek azok a pillérek, amik mindenkor megingathatatlanok, és amikre célszerű támaszkodni.

Van olyan, hogy valami divaton felül áll?

Bizony, van. Erre a legjobb példa a https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/farmerek oldalon található színpompás árukészlet. Hogy miért? Azért, mert a farmer létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen. Mindenkor. Évszaktól és egyéb külső tényezőtől függetlenül. A hagyományosnak mondható kék színen kívül egyre inkább egyértelművé válik, hogy kínál a paletta alternatívákat. Ha úgy érzed, hogy a sokszínűséget örömmel öltenéd fel, akkor bátran válogathatsz a színárnyalatok között. Eddig sem fukarkodtak a gyártók vonzó ötletekkel, ellenben amióta egyértelműen látható, hogy merre tart a szezon, azóta különösen rákapcsoltak. A lila, a piros vagy éppen a zöld árnyalatok, amik a megelőző periódusokban nem mondhatni, hogy az érdeklődési listák élén szerepeltek volna, most kelendőbbek, mint valaha.

Hogy miért? Hidd el, erre pofonegyszerű a válasz. Azért, mert mindenki vágyja az egyediséget, a különlegességet, a hagyományostól való eltérést. És ezt maradéktalanul megadják azok a modellek, amik bár hűen képviselik a farmer örök halhatatlanságát, egyúttal a divat fényét is magukban hordozzák, amitől aktuálisabb viseletekké válhatnak, mint valaha. Az, hogy neked pontosan melyik kollekció az, ami elrabolja a szívedet, abszolút egyénfüggő. A lényeg, hogy a farmerrel egy olyan értéket megtestesítő anyagra voksolsz, aminek a megjelenése tulajdonképpen egyfajta életérzéssel ér fel.

A farmereken túl is van élet?

Természetesen! Még mielőtt nagyon egyirányúnak tűnne ez a cikk, be is dobjuk a https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/ruhak-es-kezeslabasok oldalt, és vele együtt a szexi kezeslábasokat. A helyzet az, hogy a ruhák és overálok abba a kategóriába tartoznak, ami stílusosság terén valami egészen elképesztően maradandót alkot. Ugyanakkor arról sem érdemes megfeledkezni, hogy annak ellenére, hogy a kollekciók bárki számára elérhetőek, mégsem váltak tömegessé, egyelőre.

Hogy ez egészen konkrétan mit jelent a gyakorlatban? Azt, hogy úgy élheted meg a nőiességedet egy ellenállhatatlan ruhakölteményben, hogy közben azt kellene érezned, hogy tömegcikké váltál, mert boldog-boldogtalan ebben jár. Nem. Erről szó nincsen. Az egyediség megismerése, felismerése érdekes feladat, aminek a végén olyan talizmánnal gazdagodhatsz, amit senki sem vehet el tőled. Amitől a kisugárzásod olyanná válhat, mintha aranyból lenne a ruha, amit viselsz. S valójában ez nem is olyan rossz hasonlat, hiszen az értéke kétségtelenül felbecsülhetetlen. Miközben, hogy egy kis gyakorlatiasságot is becsempésszünk a cikkbe, a maradéktalan kényelem pontosan ugyanolyan eredményesen borítékolható, mint a mindent elsöprő stílusosság.

Címkék: divat, farmer, ruha, stílus

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 23. 14:12, csütörtök | PR

Mik azok az eszközök, amik nem hiányozhatnak egyetlen autószerelő műhelyéből sem?

Akadnak olyan kellékek, amik nélkül a szimpla hétköznapi élet vélhetően abszolút elképzelhető és megélhető, hiányérzettől mentesen.

2022. Június 23. 09:48, csütörtök | PR

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Lezajlott a Szikvízkészítők Nemzetközi Konferenciája Gyulán (2022. június 10-11.)

2022. Június 17. 17:35, péntek | PR

Hogyan védhetjük meg garázs nélkül autónk fényezését?

Nem minden lakáshoz tartozik garázs, ahol az ember biztonságos fedél alatt tudná tárolni autóját. A mai világ ráadásul tele van különféle káros anyagokkal, amelyek szépen lassan kikezdik a fényezést.