Városlista
2022. december 7, szerda - Ambrus

Hírek

2022. Március 15. 15:03, kedd | PR
Forrás: (x)

Hogyan készítsünk tökéletes ruhatárat? Íme, a mi inspirációink!

Hogyan készítsünk tökéletes ruhatárat? Íme, a mi inspirációink!

A CCC fashion blog folyamatosan megújuló tartalommal várja mindazokat, akik nem kívánnak megállni a trendiség áramlásában.

Akik újra és újra fel akarják fedezni a határaikat, és végül át akarják lépni azokat. Akik nem restek a gardróbjukat időről időre górcső alá venni, és ha kell, teljesen újrarendezni.

Jöhetnek az újító ötletek?

Mindez nem azt jelenti, hogy kizárólag az a divatos, ha a ruhatár állandóan megújul, és nincs egyetlen régebbi darab benne. Korántsem. Teljesen normális, ha bőven akadnak olyan ruhaneműk, amik már szezonok hosszú sora óta szolgálnak. Milyen jó, ha az öltözködés rendelkezik ezekhez hasonló, megingathatatlan bástyákkal. Viszont a legtöbb esetben ilyen, éveket átívelő pályafutásról nem igazán beszélhetünk. Vagy azért, mert az anyag nem bírja a gyűrődést (szó szerinti és átvitt értelemben sem), vagy az egyéni ízlés paraméterei alakulnak annyit, aminek a végén az érintett modell kikerül a pikszisből.

Száz szónak is egy a vége. A legújabb trendi fordulatokról, a divatdiktátorok által megszabott irányokról érdemes tájékozódni. Aztán, ha már az információk bekerültek a személyes tarsolyokba, akkor még mindig eldönthető, hogy mi a következő lépés. Van, aki egyszerűen csak szereti olvasni a CCC fashion blog bejegyzéseit, mert értéket képviselnek és közvetítenek. Megint más azonban alapul használja a megszerzett tudást, aminek a segítségével teljesen újragondolható a ruhásszekrény gyakorlatilag komplett tartalma.

Na, de miért éri meg folyamatosan, vagy legalábbis időről időre változtatni? Azért, mert ez egy természetes emberi igény. A megszokás egyenlő az unalommal, a szürkeséggel, a sablonossággal. Egyik kiábrándítóbb, mint a másik. Ám az emberi természet sokszínű, sokoldalú, pulzáló és lelkes. Vagyis azok a ruhák, amik itt és most tökéletesek, könnyen lehet, hogy fél év múlva már nem az igaziak. A helyükbe tehát előléphetnek azok a kollekciók, amik aktuálisan joggal viselhetik a nagyszerű jelzőt.

Milyen gyakran változik a divat széljárása?

Röviden: nagyon gyakran. Minden szezon tartogat újdonságokat. De még egy-egy perióduson belül is fel-felbukkannak meglepetések, színesítve az amúgy is sokszínű felhozatalt. Ahogy az a CCC kínálatában látható. A trendre jellemző, hogy egy-egy motívumot, színárnyalatot, mintát vagy fazont visszahoz a múltból. Magyarul nincs új valójában a nap alatt, ugyanakkor a divattervezőknek hála a régi is új köntösbe bújva tűnhet fel. A CCC fashion blog főszereplői, azaz az aktuális divat legkelendőbb kelméi a CCC-ben online és offline is megvásárolhatóak. Ennyi az egész, és kezdődhet is a ruhásszekrény újrarendezése!

Ez nem jelenti azt, hogy akkor három-négy havonta a gardrób egészének repülnie kell. Sőt az is megtörténhet, a fentiek alapján, hogy egy-egy réginek ítélt ruhadarab újra a reflektor fényébe kerül. És akkor sincsen gond, ha az egyéni ízlés nem feltétlenül egyezik azzal, amit a trend fő vonulata képvisel. Ugyanis irányzatok ide vagy oda, mindenkor az egyedi vélemény az, ami 100 százalékosan és megingathatatlanul mérvadó. A többi legfeljebb útmutatóként szolgálhat.

Címkék: ccc, divat, ruha

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 06. 11:24, kedd | PR

Varga Viktor két angyallal bújt ágyba, miután összetörte az autóját

Varga Viktor november végén forgatta le legújabb, Boldog Karácsonyt Mindenkinek! című dalának videoklipjét.

2022. December 05. 17:26, hétfő | PR

Fókuszban a keleti mintás poszter tapéták

A tapéták mellett a poszter tapéták a legalkalmasabbak arra, hogy egy szoba, egy helyiség atmoszférát, hangulatát akár teljes egészében megváltoztassák.

2022. December 02. 08:25, péntek | PR

Felrobbantotta a TikTokot a VALMAR duó

A nemrégiben megjelent, Színvak című VALMAR-sláger egyik napról a másikra berobbant a köztudatba, alig 5 nap leforgása alatt 1 milliós nézettséget ért el a legnépszerűbb videómegosztó portálon.

2022. November 30. 13:57, szerda | PR

Ne vedd félvállról a céges weboldalkészítés fontosságát

A céges weboldalkészítés komplex folyamat, amelynek a végén a vállalkozásod sikeres jövőjének a kulcsát kapod a kezedbe: egy olyan honlapot ami az online megjelenésedet garantálja.