Városlista
2022. november 28, hétfő - Stefánia

Hírek

2021. Június 03. 15:49, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Hivatalos: McDonald's étterem épül Pápán

Hivatalos: McDonald's étterem épül Pápán

Ez lesz a gyorsétteremlánc 95. magyarországi étterme, mely 60 munkahelyet teremt városunkban.

A kivitelezők hétfőn birtokba vették a Celli út melletti területet, a földmunkákkal pedig megkezdték Pápa első McDonald’s éttermének az építkezését. A tervek szerint az ország 95. McDonald’s étterme még idén megnyithatja kapuit. A „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően épített egységben a kiszolgálás személyességének megőrzése mellett kiemelt szerepet kapnak az innováció, a digitális fejlesztés, valamint a fenntarthatóság. A vállalat növekedési stratégiájának részeként megnyíló, korszerű étterem várhatóan 60 új munkahelyet teremt a pápaiaknak és a környéken élőknek.

A hazai McDonald’s 2019-ben kezdte meg növekedési stratégiájának megvalósítását, melynek két pillére az új éttermek nyitása, valamint a meglévő éttermek átalakítása a „Jövő Élménye” koncepció jegyében. Az új éttermi koncepciót olyan jövőbe mutató igények és elvárások hívták életre, amelyek gyökeresen megváltoztatják a Mekizés élményét, egyúttal modernizálják a McDonald’s márkát. A „Jövő Élménye” éttermekben a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a termékeket. A folyamatok a digitalizációra épülnek, a vendégek számára legfeltűnőbb elemei pedig az érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok. Az ezeken leadott rendelések azonnal megjelennek a konyhai monitorokon, ahol az éttermi kollégák már készítik is frissen, rendelésre a termékeket. A modernizáció azonban nem csak a technológiai újdonságokat jelenti, hanem kiterjed az étterem által nyújtott komplex élmény minden elemére, így az éttermek külső és belső környezetére, megjelenésre is.

„Régi ígéretünket, és mondhatom álmunkat váltjuk valóra azzal, hogy megkezdtük egy modern Drive étterem kialakítását Pápán.” - mondta Égi Zsolt, a magyarországi McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetője. „A növekedési stratégiánk egyik legfontosabb eleme, hogy új éttermeinkkel olyan városokban és településeken is megjelenünk, ahol korábban erre nem volt lehetőség. Célunk, hogy a jövőben még több közösséghez jussunk el, akik számára a hálózatunk jövőbe mutató éttermi koncepciójával még magasabb szintre emeljük a Mekizés élményét. Bízunk benne, hogy a munkálatok és az építkezés zavartalanul, a tervezett ütemben zajlik majd, így még az év vége előtt fogadhatjuk az első vendégeket.”

A többi, már működő egységhez hasonlóan a pápai étteremben is érintőképernyős kioszkok, digitális drive várja majd a vendégeket, de a személyesség megtartása, sőt növelése érdekében Vendégélmény Menedzserek is segítik majd a tájékozódást, a szolgáltatások igénybevételét. A Vendégélmény Menedzserek feladata lesz gondoskodni a vendégek kényelméről, köszönteni az érkezőket, megismertetni velük az új eszközöket, illetve segíteni nekik az új folyamatok követésében.

Dr. Áldozó Tamás, Pápa város polgármestere üdvözölte a beruházást. „Minden olyan vállalkozást megbecsülünk, amelyik a mi városunkat választja és minden forintnak örülünk, aminek eredményeként pápai munkahelyek jönnek létre. A McDonald’s pápai étterme izgalmas, új színt hoz a pápai vendéglátásba és egy olyan stílust, amit rengetegen vártak már eddig is türelmetlenül. Sok sikert kívánok a beruházáshoz és az új étterem megnyitásához!”

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 27. 13:31, vasárnap | Helyi

Rálőtt egy kismacskára, állatkínzás miatt kell felelnie a 26 éves pápai lakosnak

A nagyteveli sértett 2022. szeptember 5-én délután tett feljelentést a Pápai Rendőrkapitányságon amiatt, hogy előző este lövések hangját hallotta, majd másnap hajnalban a teraszán megsebesítve talált rá a kölyök macskájára.

2022. November 27. 11:27, vasárnap | Helyi

72 gyorshajtót kapcsoltak le a rendőrök megyénkben

Drónról ellenőrizték a forgalmat a rendőrök.

2022. November 25. 17:14, péntek | Helyi

Hónapokig zaklatta volt élettársát

A rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki hónapokon keresztül zaklatta a volt élettársát.

2022. November 25. 15:07, péntek | Helyi

Azt hitte, hogy a saját netbankját használja a pápai sértett, 100 ezer forinttal károsították meg

A rendőrség óvatosságra inti a netbankok használóit.