Városlista
2022. május 26, csütörtök - Fülöp

Hírek

2011. Augusztus 20. 13:00, szombat | Helyi
Forrás: Pápa-ma

Hétfőn nyit a könyvtár

Hétfőn nyit a könyvtár

Egy hónapra zárta be kapuit a Jókai Mór Városi Könyvtár július 18-án.

Az első három hétben ugyan vissza lehetett vinni a kikölcsönzött dokumentumokat, illetve indokolt esetben a kutatásokhoz, szakdolgozatokhoz biztosították a megfelelő szakirodalmat a könyvtárosok. Augusztus 9-étől azonban már csak a szokásos könyvtárrendezési feladatokra koncentráltak a Jókai Mór Városi Könyvtár munkatársai. Ilyenkor a könyvtárosok rendszerint portalanítanak, takarítanak és felülvizsgálják az állományt, hogy a dokumentumok a szakrendnek illetve a betűrendnek megfelelően van-e elhelyezve a polcokon. A szükséges munkálatokat elvégezték, az intézmény jövő hétfőtől, vagyis augusztus 22-étől újra várja a kölcsönzőket.
A nyári szünet után a könyvtár makulátlan rendben, felfrissülve és a szokásos nyitvatartási időben várja az olvasóit: hétfőnként 13-19 óráig, keddtől péntekig 9-12 és 13-19 között. Szerdán továbbra is zárva tartanak, ekkor a szolgáltatások nem vehetők igénybe. Szombaton 8-14 óráig állnak az olvasók rendelkezésére, míg a vasárnap szünnap. A Médiatár minden hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 13-16 óráig várja a kölcsönzőket.

Címkék: könyvtár

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 13:56, szerda | Helyi

Megérkeztek az új lámpatestek a Kossuth utcára

A modern szerkezetek a Várkertben elhelyezett világító berendezésekhez hasonlóak.

2022. Május 25. 09:05, szerda | Helyi

Visszaállt a korábbi parkolási rend a Bástyán

A Kossuth utca felújítása miatt a Petőfi és az Eötvös utcákba behajtási engedéllyel rendelkezők számára engedélyezték csak a várakozást tavaly októbertől a Bástyai parkoló egyik oldalán, mostantól azonban újra bárki megállhat.

2022. Május 24. 13:40, kedd | Helyi

Kábítószer fogyasztása miatt nyomoztak a férfi ellen

A rendőrség befejezte a 32 éves Pápa-környéki lakossal szemben folytatott büntetőeljárást.