Városlista
2022. november 28, hétfő - Stefánia

Hírek

2012. Február 06. 14:00, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Hernádi marad, a többi zsűritagnak mennie kell

Hernádi marad, a többi zsűritagnak mennie kell

Az RTL Klub tehetségkutatójának zsűrijéből Hernádi Judit kivételével mindenkinek mennie kell. Az új tagok kilétét egyelőre nem fedték fel.

Lecserélik a Csillag születik zsűrijét - tudta meg a Blikk. A négytagú zsűriből egyedül Hernádi Judit marad, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós idén már ne mondhat ítéletet a tehetségkutató jelentkezőiről. A döntésről már tudnak az érintettek, de azt, hogy kik kerülnek a helyükre egyelőre nem tudni.

Kolosi Péter programigazgató szerint mindig csak egy évre terveznek a zsűrit illetően, és a műsor természete miatt akkor is cserélni kell a tagokat, ha a korábban legjobbnak ítélt zsűriről van szó. Kolosi szerint a viszony továbbra is remek mindenkivel, és a jövőben is szeretne együtt dolgozni velük.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 16. 09:52, szerda | Bulvár

Különös baleset történt a 86-oson - Forró hűtőfolyadék spriccelt a sofőr lábára

A Szeleste felé tartó személyautóban haladás közben elrepedt egy cső és a sofőr lábánál forró hűtőfolyadék ömlött az utastérbe. Az autó vezetője a fájdalomtól jobbra húzta a kormányt és az autó árokba hajtott.

2022. November 13. 09:12, vasárnap | Bulvár

Szándékosan feltartotta a mentőautót, 8 hónap letöltendőt kapott

Az eset Angliában történt, a sofőr büntetését felfüggesztették.

2022. Október 24. 19:19, hétfő | Bulvár

Szállj be a #challenge-be, és találkozz a VALMAR duóval!

Játékra invitál Marics Peti és Valkusz Milán minden tiktokert, a szerencsések pedig eltölthetnek egy délutánt az énekes duóval egy lemezstúdióban.

2022. Október 21. 15:02, péntek | Bulvár

Kevin Spacey-t felmentették a szexuális zaklatás vádja alól New Yorkban

Kevin Spacey amerikai színészt felmentette a szexuális zaklatás vádja alól egy New York-i bíróság - számolt be róla a BBC hírportálja pénteken.