Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2016. Október 03. 09:39, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu, Pápai Rk.

„Házhoz megyünk” lakossági fórum Pápán

„Házhoz megyünk” lakossági fórum Pápán

A betörések, besurranások és az idősek sérelmére elkövetett vagyon elleni bűncselekmények megelőzése állt a középpontjában a Pápán szervezett bűnmegelőzési lakossági fórumnak.

A pápai Huszár Közösségi Házban 2016. szeptember 28-án délután megrendezett fórumon elsőként a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának kiemelt főelőadója ismertette a „Házhoz megyünk” országos program célját és a BikeSafe kerékpár regisztrációs rendszer előnyeit. Ezt követően a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a két program helyi megvalósulásáról, a betörések, besurranások és az idősek sérelmére elkövetett trükkös lopások helyi jellemzőiről, továbbá ezek megelőzését szolgáló hasznos tanácsokról tájékoztatták az érdeklődőket.

A fórumon a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezetének képviselői is megjelentek. A szakemberek a vagyonvédelmi technikai berendezéseket, a biztonsági kamerákat mutattak be, és tájékoztatást adtak arról, hogy az eszközök hogyan védik otthonunkat, ha távol vagyunk. Felvilágosítást adtak a riasztóberendezésekhez kapcsolható távfelügyelet előnyeiről és a nyitásérzékelők hasznosságáról is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.