Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2022. Január 22. 09:59, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Havazik Pápán, 8-10 centiméter friss hó hullott

Havazik Pápán, 8-10 centiméter friss hó hullott

Pápán 8-10 centis hó esett eddig, de továbbra is havazik. A hőmérséklet mínusz egy fok körül alakul, és napközben is hideg marad az idő. Az egész megyében havazik, a Bakonyban az északi, északnyugati szél miatt hófúvás is várható.

A szél délután északnyugatira fordul és megélénkül, 50-60 km/h-s széllökések is lehetnek. A levegő hőmérséklete délután 2°C-ig is emelkedhet, este újra fagypont alá hűl, a vmeteo.hu előrejelzése szerint.

A Magyar Közút Zrt. felhívjta a figyelmet arra, hogy a 0-24 órás munkavégzésük mellett is, amíg az erősebb széllökések nem csillapodnak, több útszakaszon időszakosan télies útviszonyok mellett közlekedhetnek majd az autósok, mivel a burkolatról letakarított havat a viharos szél percek alatt visszahordhatja az úttestre. Emellett arra kérik a közlekedőket, hogy a következő napokban csak és kizárólag a téli közlekedésre megfelelően felkészített járművekkel induljanak el. Utazás előtt pedig mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról az Utinform.hu oldalon, az országos vagy megyei diszpécsereknél.

Pápán a Városgondnokság munkatársai hajnali 5 óra óta dolgoznak az utak és a járdák síkosságmentesítésén.

Fotó: Városgondnokság

Címkék: havazás, időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 17. 09:09, kedd | Helyi

Figyelmeztet a rendőrség: Legyen körültekintő, ha az interneten vásárol!

Egy webáruházból rendelt a sértett, de nem érkezett meg az előre kifizetett termék. A pápai rendőrök óvatosságra intik az online vásárlókat.