Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Március 14. 14:04, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Havazás - Elakadt járművek miatt lezárták a 8-as főutat Székesfehérvárnál

Havazás - Elakadt járművek miatt lezárták a 8-as főutat Székesfehérvárnál

Lezárták a 8-as főút Várpalota felé vezető oldalát Székesfehérvár külterületén, mert Veszprém megyében Inotánál több gépkocsi elakadt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Németh-Kész Mónika tudatta: a székesfehérvári járőrök a 8-as számú főútra csak a Csórra tartó helyi lakosokat engedik be.
A Veszprém megyei rendőrök az útszakasz Székesfehérvár felé vezető oldalát szintén lezárták Inotánál.
Szabó-Bisztricz Anett Fejér megyei katasztrófavédelmi szóvivő egy balesetről is beszámolt, mint közölte, az érintett útszakaszon, a csóri elkerülőn egy mikrobusz és két személygépkocsi ütközött össze. Az egyik autóban egy sérült a roncsok közé szorult, a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül.

Elakadt kamionok miatt lezárták a 75-ös főutat Zalában

Elakadt kamionok miatt lezárták a járműforgalom elől a 75-ös főutat Zalában - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön a honlapján.

Több tucat elakadt kamion miatt kellett lezárni a főutat a 37-es és az 50-es kilométerszelvény, vagyis a baktüttösi elágazás és Nova között.

Kamionstop a 86-oson

Részleges kamionstopot léptettek életbe a 86-os úton - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese csütörtök délután az MTI-t.

Kálmán Gabriella közlése szerint a főúton a rábacsanaki elágazótól Beledig több helyen jégbordás a pálya és hóátfúvás nehezíti a forgalmat. Az elakadt és keresztbe fordult kamionok elzárják a közlekedők útját, ezért a csornai körforgalomnál a rendőrség a tehergépjárműveket Kapuvár irányába tereli.

Hóátfúvás miatt lezárták a 61-es utat Pincehelynél

Hóátfúvás miatt lezárták a 61-es utat Pincehely és Adorjánpuszta között - tudatta a rendőrség az MTI-vel.

Deák Balázs, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: az útszakaszt nem lehet elkerülni, a forgalom a hóakadály megszűnéséig áll a 61-esen.




Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár