Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Október 08. 09:04, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Hat baleset a héten

Hat baleset a héten

Az elmúlt héten – 2015. szeptember 28. és 2015. október 04. között – hat közlekedési balesethez hívták a pápai rendőröket.

Az esetek többsége vidéki településeken vagy azok közelében történt, csupán két baleset helyszíne volt Pápa városa. Három ütközés „csupán” anyagi kárral járt, két ízben kerékpáros szenvedett könnyű sérülést, míg egy halálos motorbaleset is történt. A balesetek kialakulásában a figyelmetlen hátramenet végzése, a szabálytalan kikerülés és az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség megválasztása játszotta a főbb szerepeket és egy vadelütés miatt is bejelentés érkezett.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a hátramenetet és a kikerülést kellő körültekintés mellett végezzék és a járművek sebességét – a megengedett sebességhatárokon belül – mindig az út vonalvezetésének és az útburkolat minőségének megfelelően válasszák meg! Továbbra is közlekedjenek fokozott óvatossággal a vadveszélyt jelző közlekedési táblák hatálya alatt, valamint legyenek figyelemmel a kora reggeli órákban lecsapódó párára, amely csúszóssá teheti az utakat!

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék