Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Február 18. 16:25, szerda | Helyi sport
Forrás: nb1.hu

Hármat kapott a Lombard Hévizen

Hármat kapott a Lombard Hévizen

A Ferencváros magabiztosan győzte le a pápai együttest.

Mint ismert, a tavaszi rajtra hangoló Ferencváros eddig hét edzőmeccséből hetet megnyert. A zöld-fehérek szerdán Hévízen mérték össze erejüket az NB I-es Pápával, és a Doll-csapat nyolcadik felkészülési mérkőzését is sikerrel zárta, miután az első félidőben Benjamin Lauth és Busai Attila is gólt szerzett, majd a fordulás után Vladan Csukics is betalált.

28. perc: Gyönyörű góllal szerezte meg a vezetést az FTC: Lauth cselezett befelé tizenhatos bal csücskétől, majd pazarul tekert a hosszú felsőbe, 1-0.

39. perc: Nem sokkal később növelni tudta előnyét a Fradi! Hajnal szabadrúgása után Ramírez emelte középre a labdát, Busai pedig a kapu közvetlen közeléből a hálóba lőtt, 2-0.

73. perc A gyönyörű támadás Batiktól kezdődött, előre passzolt labdáját Hajnal egyből tovább tette Ugraihoz, aki kiugratta Bödét. A támadó lövésébe Szűcs még beleért, a labda így is a kapu felé csorgott, Csukics azonban biztosított, és a gólvonal közeléből az üres kapuba passzolt, 3-0.

Felkészülési mérkőzés

FTC-Lombard Pápa 3-0 (2-0)
G.: Lauth (28.), Busai (39.), Csukics (73.)

FTC: Dibusz - Dilaver (Nagy Dominik, 46.), Nalepa (Batik, 46.), Mateos, Ramírez (Bönig, 60.) - Busai (Csukics, 60.), Kukuruzovic (Nagy Dániel, 46.) - Somalia (Ugrai, 60.), Hajnal (Gyömbér, 60.), Lauth (Varga R., 46.) - Böde
Lombard Pápa: Szűcs – Zulevs, Csizmadia, Bogunovics, Frizoni – Király, Stieber A., Pongrácz – Seye, Vankó, Popin

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.