Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2017. Január 08. 07:34, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt) Fotó: Molnár Márk

Harmadszor is telt házzal- Újévi Fúvós Show

Harmadszor is telt házzal- Újévi Fúvós Show

Az idei évben a XX. század második felének nagy slágereit dolgozta fel Pápa Város Fúvószenekara, olyan vendégelőadók közreműködésével, mint Puskás Peti, Ekanem Bálint, valamint a pápai Rolling Up zenekar.

A nagy sikerre való tekintettel három koncertet is adtak a zenészek, de a harmadik előadás "telt házát" látva, akár még egy negyedik is belefért volna. A koncerten jól ismert magyar előadók dalai csendültek fel, mint Máté Péter, Cserháti Zsuzsa, Fenyő Miklós, Presser Gábor, Demjén Ferenc slágerei. A különleges hangzás, a jól ismert dalok, valamint az énekesek előadásmódja együttesen igazán egyedivé varázsolták a szórakozni vágyó közönség estéjét, mely zúgó vastapssal köszönte meg a kapott élményt.

A Rolling Up zenekarban közre működött Orovecz-Dublecz Katalin és Király Mónika énekkel, Szórádi Gábort zongorán, Molnár Zoltán gitáron, Karácsony István basszusgitáron, Horváth Roland a doboknál és a fúvószenekar egyik tagja, Gabnai Attila tenorszaxofonon.Az est házigazdái László Katalin és Móczár Bence voltak. A dalokat Horváth Adrián karnagy hangszerelte.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 21:17, szombat | Helyi

Könnyedén győzött a Perutz

A Perutz a Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában Magyarpolányt fogadta a Perutz stadionban.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

Perutz: Szurkolói busz indul az ajkai kupadöntőre

A vármegyei kupa döntőjében, június 4-én a Balatonalmádi csapatával mérkőzik meg a pápai együttes.

2024. Május 17. 18:52, péntek | Helyi

Nyitott szertárkapuk - Idén is várja a tűzoltóság a családokat

A katasztrófavédelem idén is megrendezi hagyományos gyereknapi programját, a Nyitott szertárkapuk országos rendezvényt, amelyhez a pápai laktanya is csatlakozik.

2024. Május 16. 19:15, csütörtök | Helyi

Hajmeresztő dolgot csinált az autós Pápa határában - Videó

Az új 83-as útra szeretett volna felhajtani a Mercedes sofőrje, meg is tette, ám forgalommal szemben...