Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Január 09. 13:09, csütörtök | Kék hírek
Forrás: infovárosok/fotó: police.hu

Harisnyából készített maszkot húzott, hogy kirabolja a pizzafutárt

Harisnyából készített maszkot húzott, hogy kirabolja a pizzafutárt

A 22 éves dombóvári férfi egy harisnyából készített maszkot húzott fel, hogy az értékeket megszerezze. A dombóvári rendőrök rövid időn belül elfogták, és őrizetbe vették.

Egy helyi étterem pizzafutára tett feljelentést 2020. január 7-én a késő esti órákban a Dombóvári Rendőrkapitányságon, mert aznap este 20 óra 30 perc és 20 óra 45 perc között egy maszkos férfi ment oda hozzá, követelve tőle a nála lévő pénzt. Az ismeretlen több alkalommal – erőszak alkalmazásával fenyegetve – szólította fel a sértettet, hogy adja át a nála lévő készpénzt. Miután az étterem alkalmazottja nem teljesítette a férfi kérését, először elvette a kocsi indítókulcsát, melyet végül visszaadott a sértettnek, majd egy családi pizzát vett ki a csomagtartóból, és fizetés nélkül távozott – közölte a rendőrség.

A dombóvári rendőrök néhány órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt, egy 22 éves helyi férfit, akit elfogtak, és a Dombóvári Rendőrkapitányságra előállítottak. Az elkövető tartózkodási helyén tartott kutatás során a nyomozók lefoglalták az általa harisnyából készített maszkot, és megtalálták az elvitt pizza dobozát is. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt, aki a tettét elismerte. A rendőrök a 22 éves elkövetőt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.