Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2018. Május 10. 23:21, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Hamarosan megszűnik az útzár a Jókai utca felső szakaszán

Hamarosan megszűnik az útzár a Jókai utca felső szakaszán

A mai napon az aszfaltozásé volt a fő szerep a Jókai utcán, a legfelső, úgynevezett kopóréteg elkészítését végzik el a szakemberek.

Molnár Istvántól, a Városfejlesztési Osztály vezetőjétől megtudtuk, a múlt heti kiegyenlítő aszfaltréteg elkészítését követően végezték el az aknafedelek szintre emelését, így a mai napon minden adott volt az átlagosan négy centiméter vastagságú kopóréteg felhordásához. A munkálatokkal a holnapi napon végez a kivitelező és ezt követően fogják kijavítani a szegélykövek cseréje miatt megrongálódott járdaburkolatot.

A péntek délutáni műszaki ellenőrzést követően döntenek a Jókai utca felső szakaszának megnyitásáról, de minden remény megvan arra, hogy szombaton beszedik a forgalomkorlátozó táblákat és sebességkorlátozás mellett újra járható lesz az útszakasz a Szalmavári utca és a Március 15. tér között - mondta el Unger Tamás alpolgármester, aki azonban arra kéri az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek.

A Jókai utca másik szakaszán, a Csóka körforgalom és a Szalmavári utca között továbbra is szegélyépítés zajlik, a közművek cseréjével már szinte teljesen végeztek. A következő napokon a Pápai Vízmű fog még szennyvízbekötéseket cserélni.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

2022. Augusztus 11. 19:22, csütörtök | Helyi

Újabb csőtörés a Vásár utcában

A 300-as főnyomócső tört el ismét, a víztorony kiürült, így rövid ideig akadozhat a vízszolgáltatás a város egyes pontjain.

2022. Augusztus 10. 14:16, szerda | Helyi

50 helyett 127 km/h-val hajtott Ihászon a fiatal sofőr

A megengedett sebesség dupláját is túllépte a sofőr, a rendőrök intézkedés alá vonták.

2022. Augusztus 10. 09:03, szerda | Helyi

Rendőrségi toborzó iroda nyílt Pápán

A rendőrök minden hétköznap várják a rendőri hivatás, a szerződéses határvadász és az iskolaőr szolgálat iránt érdeklődőket.