Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Február 26. 08:59, szombat | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Halálra gázoltak egy 45 éves férfit Pirtón

Halálra gázoltak egy 45 éves férfit Pirtón

Halálra gázoltak egy 45 éves férfit Pirtón - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy egy kisteherautó sofőrje az Új utcában egy, az út mellett elhagyott kerékpárra lett figyelmes, és későn észlelte az úton fekvő 45 éves férfit, aki a kocsija alá szorult.

A kiérkező rendőrök az úton egy ismeretlen autó lökhárítójának egy részét és további anyagmaradványokat is megtalálták, így felmerült a gyanú, hogy egy másik gépkocsi üthette el korábban a férfit.

A rendőrök pár házzal távolabb megtalálták az elhagyott elemekhez tartozó járművet. A házban felkeltették az ott lakó, ittas férfit, aki elmondta, hogy hazafele ment, amikor valami csattanást hallott, de nem foglalkozott vele és beállt az udvarába.

A sofőrt előállítják a rendőrök.

A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.