Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Augusztus 14. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti/Fotó: MTI/Varga György

Halálos balest történt Dunavarsányban és Nagykanizsánál is

Halálos balest történt Dunavarsányban és Nagykanizsánál is

Az idős motoros férfi és az autót vezető nő is a helyszínen meghalt.

Frontálisan ütközött a motoros

Halálos motorbaleset történt szombat délelőtt Dunavarsányban, a Széchenyi utcában - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A balesetben segédmotorkerékpáros és személykocsi ütközött frontálisan. A 67 éves motoros a helyszínen életét vesztette - írták.

Halálos baleset a 61-esen is

Kósi Zsolt, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a baleset a 188-as kilométerszelvényben, a kisfakosi elágazó közelében történt.

A két frontálisan ütköző járművet a nagykanizsai tűzoltók áramtalanították, illetve biztosították a helyszínt a mentők kiérkezéséig.

Az MTI információi szerint a baleset során árokba borult személyautót egy nő vezette, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A másik jármű vezetőjét könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.