Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Július 08. 11:27, péntek | Helyi
Forrás: Infopápa

Halálos baleset Pápa mellett (frissítve)

Halálos baleset Pápa mellett (frissítve)

Három személyautó ütközött július 8-án délelőtt a Pápát elkerülő 83-as számú főúton! (Képekkel!)

Három személyautó ütközött péntek délelőtt 10 és 11 óra között a Pápát elkerülő 83-as számú főúton. Egy budapesti férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már a helyszínen életét vesztette.

A baleset akkor következett be, amikor a szürke Renault típusú gépkocsit vezető férfi be akart kanyarodni Pápa irányába. A szemből, Győr felé szabályosan közlekedő piros Suzuki oldalról találta el a gépkocsit. A Suzuki megpördülve még egy Opel típusú személyautóval is ütközött. A Renault-ban utazó idős utas a helyszínen életét vesztette. A sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A Suzukit vezető soproni férfi könnyebb sérüléseket szenvedett.

A rendőrök, mentők és tűzoltók számos jerművel érkeztek a helyszínre. A helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az elkerülő út érintett szakaszát (a Győri útitól az Acsádi úti kereszteződésig).

Címkék: baleset, rendőrség

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.