Városlista
2024. február 23, péntek - Alfréd

Hírek

2024. Február 07. 08:53, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Ha Kábelszat előfizetése van, újra kell programoznia a televíziót

Ha Kábelszat előfizetése van, újra kell programoznia a televíziót

Sok előfizető panaszkodott arra, hogy elment az adás a készülékén.

A társaság a pápai hálózatán a magasabb szintű szolgáltatás elérése és a meghirdetett új csatornák megjelenése érdekében változtatásokat hajtott végre a csatornakiosztásban. A műszaki módosítások következtében a televíziókészülékeket újra kell programozni.

Az átállás időpontja: 2024. február 05. hétfő.

Az analóg rendszerű csatornák továbbítását megszüntetik. Ezen csatornák természetesen a digitális kínálatban továbbra is elérhetők lesznek.

Amennyiben csak az analóg adások vételére alkalmas régi televízió készüléke van, a digitális adások vételére alkalmas set-top-box segítségével továbbra is láthatja megszokott csatornáit.

Amennyiben a készülék hangolását nem tudják elvégezni, úgy jelezzék az ügyfélszolgálaton 06 (89) 324-698, és a bejelentések sorrendjében segítenek a készülékek automatikus behangolásában.

A cég reméli, hogy a kis kellemetlenséget kárpótolni tudják a magasabb minőségű digitális szolgáltatásokkal, valamint a nagyobb sebességű megbízható internet csomagjaikkal.

Címkék: kábelszat, televízió

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 13:57, péntek | Helyi

A PVE legutóbbi műkedvelő kerekasztaláról

A jeles pápai művésztanár, Zsuppán István volt a Petőfi Városbarát Egylet (PVE) legutóbbi, február havi műkedvelő kerekasztalának a vendége.

2024. Február 23. 13:14, péntek | Helyi

Pápai vendéglátóhelyeket ellenőriz a NAV

A NAV Veszprém Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2024. február 26. és március 1. között a vendéglátóhelyeken ellenőriznek, az alábbi járásokban:

2024. Február 22. 21:32, csütörtök | Helyi

Megvan a Pápai Városfejlesztő Kft. új vezetője

Hosszú ideje nem volt vezetője a városüzemeltetési feladatok nagy részét ellátó önkormányzati cégnek, a képviselő-testület csütörtöki ülésén sikerült új ügyvezetőt választani.

2024. Február 22. 15:03, csütörtök | Helyi

Drogot árult Pápán, börtönbe mehet

A Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte a letartóztatását annak a 21 éves férfinek, akivel szemben kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult büntetőeljárás.