Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Szeptember 23. 09:24, péntek | Belföld
Forrás: Infopapa.hu, 24.hu

Gyurcsány Londonba ment, de nem nagyon örültek neki a kinti magyarok

Gyurcsány Londonba ment, de nem nagyon örültek neki a kinti magyarok

Az internetes közvetítést is megszakították, akkora hangzavar lett a kocsmában.

Angliában turnézik Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke, aki a meghirdetett program szerint ott élő magyarokkal is találkozik. Az eseményt egy londoni pubba hirdették meg, és az itthon maradtaknak a Facebookon közvetítették. Vagyis próbálták.

Az elején a megjelenteket arra kérte Gyurcsány, hogy ne vegyenek részt a jövő vasárnapi népszavazáson. Ezután valaki megkérdezte, hogy elnézést, nem szégyelli ön magát?

Gyurcsány folytatta volna, de a közbeszóló férfi szemére vetette, hogy el kellett jönniük Angliába, hogy megéljenek, erre utánuk megy. Ezután veszekedés tört ki Gyurcsány hívei és ellenzéke közt, a pártelnök még próbált beszélni a hangzavarban, de végül feladta, azt mondta, mindjárt folytatják.

Ez volt nyolc óra előtt tíz perccel, negyed kilencig még nem jelentkeztek, így azt se tudjuk, hogy összeverekedtek-e, vagy azóta már együtt söröznek, esetleg mindenki ment a dolgára, netán rendőrt is kellett hívni. Ha történt bármi érdekes, arról majd beszámolunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő