Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. November 09. 17:58, szombat | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), nb1.hu

Győzött a Pápa

Győzött a Pápa

Ezúttal az atomvárosiak maradtak alul. A Pápa ismét bebizonyította, nem véletlenül tanyázik az nb1 középmezőnyében.

Ellentétes előjelekkel készültek a meccsre a csapatok annak ellenére, hogy az eddigi őszi összteljesítményt tekintve hasonlóan szerepeltek: a nyolcadik pápaiak két ponttal és két helyezéssel előzték meg a zuhanórepülést végző atomvárosiakat.

Ahhoz képest, hogy egyik védelem sem arról híres, hogy gyakran lehúzná a rolót – a Lombard 9, a Paks 12 meccs óta mindig kapott gólt –, az első félidőben egyik háló sem rezdült, hacsak nem a szakadó esőtől és a széltől. A kapusok közül Szűcs Lajosnak akadt valamivel több dolga (különösen Bartha László lövéseinél), mégis, egy szünet előtti szögletvariációból a túlvégen Tóth Gábor járt a legközelebb ahhoz, hogy vezetést szerezzen a csapatának. Csakhogy a pápai védő közeli fejese a kapufán csattant.

A fordulás után aztán előbb Csernyánszki Norbertet dolgoztatta meg Youssef Sekour, majd az utolsó „harmadra” fordulva már a kapus sem segíthetett. A paksiak rossz bedobása után, egy gyors ellentámadás végén Orosz Márk szerzett vezetést a hazaiaknak (1-0).

Horváth Ferenc rögvest kettős cserével (Kecskés Tamás után a Délczeg Gergely, Báló Tamás kettőst is hadba küldte), a csapata pedig egy ziccerrel reagált a hátrányra – a gólzsák Simon Attila azonban lövés helyett passzolt, rosszul.

A hirtelenjében eseménydússá lett hajrában aztán Lazar Arszics is tesztelte még a vendégkapu szilárdságát, de sem neki nem sikerült végképp eldöntenie a három pont sorsát, sem a paksi támadóknak nem jött össze az egyenlítés.

Fotó: lombardfcpapa.hu (Polgár Szilárd)

Címkék: lombard pápa, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.