Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Április 08. 09:24, péntek | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Vajda István

Győzelemmel zárta az alapszakaszt a PKC

Győzelemmel zárta az alapszakaszt a PKC

A Concordia megérdemelten nyerte a mérkőzést. Szinte végig vezetve, higgadt, okos játékkal tartották otthon a bajnoki pontokat.

Concordia Motax KC Pápa - PVSK
69:63 (25:15; 12:26; 13:8; 19:14)

PVSK elleni mérkőzésen nehéz, de megérdemelt győzelmet aratott a pápai csapat. Már az első percekben látszott, hogy a hazaiaknak nagyon fontos ez a meccs. Támadásban Keresztest keresték és ez remekül működött. A 10. percben már 10 pont előnyben voltak.

A második negyedben a Pécs zóna védekezésre váltott, ami megzavarta a pápaiakat. A vendégek pontról pontra kapaszkodtak vissza, a hazaiak pedig próbáltak hármasokkal ellépni, de ezen az estén nem ültek a triplák. A félidőre a PVSK átvette a vezetést.

A szünetben Vajda József rendet tett a fejekben és a Pápa ismét a centerek megjátszását erőltette, a védekezésük is szorosabb lett, valamint Keresztes Rafael látványos blokkokkal akadályozta meg az ellenfelet a pontszerzésben. Pontszegény, de nagy csatát hozó tíz percben a PKC visszavette a vezetést.

Az utolsó játékrész kezdetén még minden nyílt volt. A hazai csapat egyetlen pont előnyről indult. Végig okosan játszva, taktikusan tartották minimális előnyüket, így zsinórban két mérkőzést nyerve zárták le az alapszakaszt.

Címkék: kosárlabda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő