Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Augusztus 10. 21:16, szombat | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), nb1.hu

Győzelem a Kaposvár ellen

Győzelem a Kaposvár ellen

Három meccs alatt hét pontot szerzett a tavaly kiesés ellen küzdő pápai együttes. Ezúttal a Kaposvár maradt alul, a képen látható gól döntött.

A bakonyi együttes úgy állt hozzá ehhez a mérkőzéshez, hogy megvan a megfelelő hite az újabb sikerhez. Rögtön támadásba lendült Tóth Bálint együttese, s viszonylag korán - a 19. percben megszerezte a vezetést. Igaz, ehhez kellett a 24 éves kaposvári, horvát futballista - Stjepan Babic szerencsétlen mozdulata. Babic többféle mutatóban is bekerült a meccs jegyzőkönyvébe - hagyott ki helyzetet, kapott sárgát -ám ez a mozdulata, a 19. percben meghatározta a találkozó egész kimenetelét, sőt mint végül kiderült - a végeredményét.

Az első félidőben a pont nélkül érkező somogyiaknak egyetlen valamire való lehetőségük volt, igaz abból Balázs Benjámin egyenlíthetett volna. Nem tette, Szűcs Lajos - az augusztus 8-án 40. életévét betöltött kapus - bravúrral hárított. Miként megtette ezt a második félidőben is, nem egyszer. A Pápa az 53. percben végleg eldönthette volna a három pont sorsát, ám az idei bajnokság első góljának szerzője, Eszlátyi István kihagyta a csapata javára megítélt büntetőt.
Azt követően zaklatottá vált a mérkőzés. Repkedtek a sárga lapok - tízig meg sem állt Becséri Dániel játékvezető. A Rákóczi többször is egyenlíthetett volna, ám a pápaiknak is akadtak lehetőségeik. Az utolsó meccslabdát, a 84. percben Waltner hagyta ki - megint csak Szűcs hathatós közreműködésével.
Maradt az 1-0, ezzel a Pápa három forduló után is az élmezőnyben tanyázik, a Rákóczinak viszont továbbra sincs pontja.

Fotó: nso.hu (Meder István)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére