Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. November 25. 08:05, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Győrben még a fű is zöldebb... Vagy?

Győrben még a fű is zöldebb... Vagy?

Városunk lakói előszeretettel hasonlítják Pápát Győrhöz, persze szinte mindig az utóbbi győz. Nézzünk két példát, ami Győrben történt a napokban és vér ciki!

Persze az összehasonlítgatás mindig sántít, hisz Győr alapból majd négyésfélszer akkora, mint Pápa, egész más hagyományokkal, jelennel és jövővel. Szintén nem elhanyagolható az a tény sem, hogy náluk működik az ország legjobban prosperáló cége, az Audi és további számos óriás vállalat, melyek együttesen több mint 20 milliárd forint iparűzési adót fizetnek be a győri büdzsébe (ugyanebből az adónemből Pápán másfél milliárd folyhat be idén).

No, de nézzük ezt a két gyöngyszemet, melyeket a kisalfold.hu-nak köszönhetünk:

Ezen a képen azt láthatjuk, amint a városi karácsonyfát felállítani szándékozó teherautó éppen beszakad a néhány éve felújított Széchenyi téren.

Itt pedig azt láthatjuk, amint a győri szakembereknek nem sikerült a kirakós, egy gyalogátkelő burkolásakor.

Címkék: győr, pápa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.