Városlista
2021. június 19, szombat - Gyárfás

Hírek

2021. Június 10. 11:43, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Gyermekrajzokat díjaztak

Gyermekrajzokat díjaztak

A pápai rendőrök az országos közlekedésbiztonsági rajzpályázat helyi nyerteseit jutalmazták.

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett Így közlekedtek Ti! címet viselő közlekedésbiztonsági rajzpályázat díjátadó ünnepségét a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola udvarán tartották a pápai rendőrök 2021. június 8-án délelőtt.

Az év elején meghirdetett országos pályázatra alsó és felső tagozatos diákok, valamint óvodások nevezhettek, akiknek a szabályos és biztonságos közlekedést kellett ábrázolniuk. A színes ceruzával, filctollal, vízfestékkel és zsírkrétával készült művekben a legkisebb korosztály főként különböző járműveket jelenített meg, míg az általános iskolások már összetett közlekedési szituációkat is ábrázoltak, valamint több alkotó kiemelte a szabályos kerékpáros és gyalogos közlekedés alapvető szabályait.
A Pápai Rendőrkapitányság képviselőitől 7 általános iskolás és 7 óvodás vehetett át tárgyjutalmat, valamint a legtöbb rajzot beküldő iskolai osztály és óvodás csoport is elismerésben részesült.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 18. 11:39, péntek | Helyi

Emléktábla avatás a pápai Fő téren

Különleges emlékalkalmak részesei voltunk 2021. június 17-én, csütörtökön kora délután az Elsősorban pápai Városbarát Egylet (EpVE) önkénteseivel.

2021. Június 17. 21:47, csütörtök | Helyi

Késelés történt a Gróf úton?

Több rendőrautó és mentőautó érkezett a Gróf úton, az egyik vendéglátóipari egységhez. Információink szerint egy embert megkéseltek.

2021. Június 17. 18:49, csütörtök | Helyi

Meisel Józsefre emlékeztek

2021. Június 17. 15:12, csütörtök | Helyi

Legyél Te is rendőr!

Rendőrjárőr-képzésre várják az állampolgárok jelentkezését.