Városlista
2022. augusztus 19, péntek - Huba

Hírek

2021. Június 10. 11:43, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Gyermekrajzokat díjaztak

Gyermekrajzokat díjaztak

A pápai rendőrök az országos közlekedésbiztonsági rajzpályázat helyi nyerteseit jutalmazták.

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett Így közlekedtek Ti! címet viselő közlekedésbiztonsági rajzpályázat díjátadó ünnepségét a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola udvarán tartották a pápai rendőrök 2021. június 8-án délelőtt.

Az év elején meghirdetett országos pályázatra alsó és felső tagozatos diákok, valamint óvodások nevezhettek, akiknek a szabályos és biztonságos közlekedést kellett ábrázolniuk. A színes ceruzával, filctollal, vízfestékkel és zsírkrétával készült művekben a legkisebb korosztály főként különböző járműveket jelenített meg, míg az általános iskolások már összetett közlekedési szituációkat is ábrázoltak, valamint több alkotó kiemelte a szabályos kerékpáros és gyalogos közlekedés alapvető szabályait.
A Pápai Rendőrkapitányság képviselőitől 7 általános iskolás és 7 óvodás vehetett át tárgyjutalmat, valamint a legtöbb rajzot beküldő iskolai osztály és óvodás csoport is elismerésben részesült.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 17. 08:14, szerda | Helyi

Béb polgármestere egyedüli licitálóként vásárolta meg egy négygyermekes család házát

A településvezetőé a szomszédos telek, 3 millió forintért vásárolta meg az ingatlant. A családra kilakoltatás vár.

2022. Augusztus 15. 13:42, hétfő | Helyi

156 gyorshajtót szűrtek ki a rendőrök megyénkben a razzia során

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022. augusztus 8-14. között Speed elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott.

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.