Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2022. Július 04. 15:08, hétfő | PR
Forrás: (x)

Gyerekfoci – hogyan válasszunk megfelelő felszerelést?

Gyerekfoci – hogyan válasszunk megfelelő felszerelést?

A fiúknál a foci sosem megy ki a divatból. Manapság ráadásul újra egyre népszerűbb lett. Pontosan emiatt meglehet, hogy gyermekünk is szeretne becsatlakozni akár az iskolája focicsapatába.

Hogyan készítsük fel erre a nagy kalandra őt?

Első legyen a biztonság – az pedig a jó cipőnél kezdődik

A legfontosabb, hogy gyermekünknek olyan felszerelést nézzünk, ami csökkentheti a baleseteket. Már pedig a fociedzések alkalmával bőven akadhat olyan szituáció, ami sérülést okozhat. A megfelelő cipő, és a jó ruházat ezt segít elkerülni. Vegyünk rendes, minőségi stoplis cipőt illetve beltéri edzésekhez beltéri futball cipőt. Ne elégedjünk meg az olcsó, márka nélküli verziókkal, mert azzal könnyen árthatunk gyermekünk egészségnek. A fiatalok szervezete még fejlődőben, egy rossz cipő bizony akár maradandó károsodást is okozhat a lábfejben, de még a gerinc tartásában is. A legjobb, ha olyan ismert márkák közül nézünk megfelelő cipőket, mint például a Nike vagy a Puma.

Fontos a megfelelő táplálkozás

Ha már kiválasztottuk a megfelelő gyerek focicipő modellt, és a kifejezetten futballhoz használható ruházatot is megvásároltuk, akkor ideje csemeténket megtámogatni a megfelelő táplálkozással is. A növekvő szervezetnek sok fehérjére van szüksége, ha pedig edzeni jár, ez fokozottan igaz. Készítsünk a gyermekünknek sportolóhoz méltó ételeket. Sok fehérjével, zöldségekkel és persze megfelelő vitamintartalmú gyümölcsökkel. Az sem árt, ha a cukros üdítők helyett már ilyenkor inkább a 100 százalékos gyümölcsleveket kínáljuk neki. Segítsük kifejleszteni benne az egészségtudatos táplálkozást, ezzel ráadásul a sport karrierjét is jelentősen támogathatjuk.

Hagyjuk otthon gyakorolni

Ne szóljunk rá, ha gyakorolni támad kedve, sőt vásárolhatunk kifejezetten tréningre használható focilabdát is otthonra. Ezen kívül különféle kiegészítő edzőeszközök is rendelkezésre állnak. Meglátjuk majd, ha mi is látványosan támogatjuk csemeténket a fociszenvedélyében, akkor ő is komolyan fogja venni a sportolást és egészséges felnőtté válhat.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 18:50, csütörtök | PR

Fogadjunk a piacon! – Online sportfogadás az új trend

Hazánkban is egyre népszerűbb az online sportfogadás.

2022. Augusztus 08. 16:26, hétfő | PR

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

A világ egyik legnagyobb családi vállalatánál, a mintegy 83 ezer munkavállalót foglalkoztató -

2022. Augusztus 07. 11:38, vasárnap | PR

Padlóburkolat webshop – ez a Dizon Home

A padló burkolatának milyensége sem esztétikai, sem praktikus szempontból nem mellékes. A szigetelés minősége ugyanannyira ettől függ, mint a látvány.

2022. Augusztus 04. 09:42, csütörtök | PR

Új tetőablakot keresel? Ezt érdemes átgondolni!

Az építkezés vagy felújítás költséges vállalkozás, nem csoda, ha spórolnál minden kiadáson.