Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2012. Március 25. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Gyanúsan tökéletes Beyoncé alakja

Gyanúsan tökéletes Beyoncé alakja

Tíz héttel a szülés után Beyoncén nyoma sincs azoknak a plusz kilóknak, amelyek állítása szerint a terhessége alatt szedett fel. Sokak szerint ez egy újabb bizonyíték arra, hogy nem is ő hozta világra a lányát.

Ismét felerősödtek a pletykák, hogy Beyoncé nem volt terhes, hanem béranya szülte meg a lányát, Blue Ivy Cartert. Az énekesnőről már várandóssága alatt is azt állították egyesek, hogy műhasat hord, és ezt videofelvételekkel is próbálták igazolni, most pedig azért került elő újra a téma, mert napvilágot látott néhány fotó róla, amiken nyoma sincs annak, hogy tíz hete még terhes volt.

A képek akkor készültek, amikor Beyoncé vacsorázni ment a New York-i Greenwich Hotelbe Michelle Obamával. A sztár a felvételeken egy térd alá érő, testhez simuló ruhát visel, és minden porcikája ugyanolyan formás, mint azelőtt, hogy állítólag terhes lett. A történelemben persze nem ő lenne az első, akinek hamar sikerült formába jönni a szülés után, és vannak, akik már a védelmükbe is vették, hogy csupán szerencsés alkatának és a sok edzésnek köszönheti, hogy ilyen jól néz ki. Ha viszont valóban így van, az hamar kiderül, mert ebben az esetben - más sztrokhoz hasonlóan - ő is könyvet ír róla, hogyan is kell ezt csinálni, mert valószínűleg lenne néhány vevő a tippekre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.