Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Április 03. 10:08, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Grőber Attila leadta a voksát

Grőber Attila leadta a voksát

Az Egységben Magyarországért országgyűlési képviselőjelöltje optimistán dobta be szavazólapjait az urnába.

- A választáson való részvétel magas arányt fog majd mutatni, ami örömteli. A demokráciának az egyik legfontosabb eleme a választás, véleményem szerint 75-80 százalékos részvétel várható, ami önmagában pozitívum. Ezen kívül ami szintén jó érzéssel tölt el az az, hogy rengeteg mosolygó embert láttam. Biztosan sokan olyanok is voltak itt, akik nem engem támogattak, mégis egymásra mosolyogtak az emberek – mondta a képviselőjelölt, aki köszönetet mondott az aktivistáiknak, akik heteket áldoztak az életükből arra, hogy a kampánycsapat tagjai legyenek.

Grőber Attila szerint hétfőtől másik Magyarország lesz. – Nagy a mai nap tétje, az én nagykorúságom óta az egyik legnagyobb a választásokat sorba véve, 1990 és 2002 mellett. A valódi tét, hogy egy szuverén, független államként az európai integráció részei maradunk-e, vagy elszigetelődünk. Komoly gazdasági kihívások állnak előttünk, a tét az, hogy az Európai Unió segítségével egy szociálisan biztonságos országot tudunk-e teremteni.

A politikus részt vett a népszavazáson is, mint mondta, elemi kötelességének érezte azt.

Eredményváró: Kövesse folyamatosan frissülő cikkünket, egészen vasárnap éjszakáig!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.