Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Június 09. 22:21, vasárnap | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Grőber Attila: Köszönöm!

Grőber Attila: Köszönöm!

Grőber Attila megnyerte az önkormányzati választást, ő lesz Pápa új polgármestere.

34 év után történik váltás, a rendszerváltozás óta ugyanis mindig fideszes polgármestere volt a városnak.

Grőber Attila a köszönet hangján, szerényen nyilatkozott hírportálunknak. - Szeretném megköszönni minden pápainak, aki elment választani, azoknak is, akik nem rám voksoltak. Egy fantasztikus csapattal értük el ezt a sikert, sok nehéz pillanatot éltünk át, kaptunk igaztalan támadásokat is. Szeretném megköszönni a családomnak, amely mindig támogatott.

- Jó polgármester szeretnék lenni. Jó ember, aki ott él a választók között. Hogy ez mire lesz elég a város fejlődése szempontjából, azt nem tudom megmondani, mert annyira nehéz idők járnak, de keményen fogunk dolgozni.

- Szeretném megköszönni azoknak is, akik az ellenfeleim voltak, hogy adták a nevüket ehhez. Áldozó Tamásnak az elmúlt években alpolgármesterként, vagy polgármesterként elvégzett munkájáért.

- A következő négy hónap a felkészülés jegyében fog telni.

- Ez egy csodálatos város. Alázatot, méltóságot és nyugalmat szeretnék. Ahol nem az számít, hogy kinek milyenek a politikai kapcsolatai, hanem az, hogy ért-e a szakmájához és szeretne-e dolgozni.

- A képviselő-testület összetétele egyelőre kérdéses, fej-fej mellett állunk. Most mindenki megmutathatja, hogy ki mennyire pápai. Most elő lehet venni azokat a szavakat, hogy együttműködés, béke és csend. Én szeretnék mindenkivel együttműködni.

- Érzem a helyzet súlyát és felelősségét. Nem berendezkedni szeretnék, hanem irányítani ezt a várost, alázattal - mondta el Grőber Attila a választás éjszakáján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 21:14, péntek | Helyi

Rock zene, hűsítő italok és kiváló hangulat a Kossuth utcán!

Kemény fába vágták a fejszéjüket a belvárosi üzletek Pápán: azon dolgoznak közösen, hogy ismét élettel teljen meg a város szíve!

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Nem utcaképet fotóz a kamerával felszerelt autó a városban

Több olvasónk is jelezte szerkesztőségünknek, hogy egy olyan jármű járja a város utcáit, amely a tetején egy kamerával van felszerelve.

2024. Július 19. 07:51, péntek | Helyi

Motorosok érkeznek Pápakovácsiba!

Amerikai autós, motoros fesztivált tartanak szombaton Pápakovácsiban, ahol a rockabilly lesz főszerepben.

2024. Július 19. 07:34, péntek | Helyi

Harctéri kutató-mentők gyakorlata Pápán

Az amerikai légierő 56. és 57. kutató-mentő százada a Jolly Vihar 2024 gyakorlaton vesz részt az MH 47. Bázisrepülőtéren.