Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2024. Június 09. 22:21, vasárnap | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Grőber Attila: Köszönöm!

Grőber Attila: Köszönöm!

Grőber Attila megnyerte az önkormányzati választást, ő lesz Pápa új polgármestere.

34 év után történik váltás, a rendszerváltozás óta ugyanis mindig fideszes polgármestere volt a városnak.

Grőber Attila a köszönet hangján, szerényen nyilatkozott hírportálunknak. - Szeretném megköszönni minden pápainak, aki elment választani, azoknak is, akik nem rám voksoltak. Egy fantasztikus csapattal értük el ezt a sikert, sok nehéz pillanatot éltünk át, kaptunk igaztalan támadásokat is. Szeretném megköszönni a családomnak, amely mindig támogatott.

- Jó polgármester szeretnék lenni. Jó ember, aki ott él a választók között. Hogy ez mire lesz elég a város fejlődése szempontjából, azt nem tudom megmondani, mert annyira nehéz idők járnak, de keményen fogunk dolgozni.

- Szeretném megköszönni azoknak is, akik az ellenfeleim voltak, hogy adták a nevüket ehhez. Áldozó Tamásnak az elmúlt években alpolgármesterként, vagy polgármesterként elvégzett munkájáért.

- A következő négy hónap a felkészülés jegyében fog telni.

- Ez egy csodálatos város. Alázatot, méltóságot és nyugalmat szeretnék. Ahol nem az számít, hogy kinek milyenek a politikai kapcsolatai, hanem az, hogy ért-e a szakmájához és szeretne-e dolgozni.

- A képviselő-testület összetétele egyelőre kérdéses, fej-fej mellett állunk. Most mindenki megmutathatja, hogy ki mennyire pápai. Most elő lehet venni azokat a szavakat, hogy együttműködés, béke és csend. Én szeretnék mindenkivel együttműködni.

- Érzem a helyzet súlyát és felelősségét. Nem berendezkedni szeretnék, hanem irányítani ezt a várost, alázattal - mondta el Grőber Attila a választás éjszakáján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 09:59, hétfő | Helyi

Tanszergyűjtő akciót szerveznek a Pápai Polgárok!

Bár az iskola most pont véget ér, de gondolni kell arra is, hogy a nyári szünet elmúltával ismét várja a diákokat a suli. Sajnos sok családnak jelentős megterhelést jelent az iskolakezdés, nekik szeretnének segíteni a civilek.

2024. Június 23. 09:00, vasárnap | Helyi

3200 négyzetméteres Kombinált Légikikötőt adtak át Pápán

Az MH 47. Bázisrepülőtéren települő Nehéz Légiszállító Ezred (HAW) újabb jelentős mérföldkövet ért el, ugyanis átadták a 3200 négyzetméteres Kombinált Légikikötőt (Combined Aerial Port Facility – CAPF) június 19-én, Pápán.

2024. Június 23. 08:00, vasárnap | Helyi

Egy éjszaka a pápai múzeumokban

Izgalmas és érdekes programok várták a kicsiket és a nagyokat egyaránt Pápán, június 22-én.

2024. Június 22. 22:31, szombat | Helyi

Barta Sándor ezredes lett a pápai légibázis új parancsnoka

Magasy Zsolt ezredes öt és fél éven keresztül volt az MH 47. Bázisrepülőtér parancsnoka.