Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Április 03. 22:44, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Grőber Attila gratulált a győztesnek

Grőber Attila gratulált a győztesnek

Az ellenzéki együttműködés jelöltje elismerte vereségét.

Grőber Attilát magas feldolgozottság mellett kérdeztük a választás eredményeiről. A politikus elmondta, meglepetésként érte a Fidesz nagy arányú győzelme és az is, hogy a részvétel - bár magas volt - de nem érte el a korábban remélt arányt. Hozzátette, helyi eredménye igazodik az országos trendekhez, Pápán helyenként többen támogatták az ő személyét, mint az Egységben Magyarországért listáját, ám elismerte, mind a városokban, mind pedig a falvakban jelentős dr. Kovács Zoltán győzelme.

Grőber Attila szerint le kell vonni a konzekvenciákat. Úgy fogalmazott, hogy úgy tűnik, hogy az üzeneteik nem találtak utat a választópolgárokhoz, szemben a Fidesz üzeneteivel, amelyre úgy tűnik, hogy rezonált a társadalom.

A politikus köszönetet mondott annak a közösségnek, amely körülvette őt a kampány során és együtt dolgoztak. Grőber Attila teljes mértékben elégedett az ellenzéki pártok összefogásával, mindenki tisztességesen és erőn felett tette a dolgát. - A személynek, a névismertségnek nagy jelentősége van, mindent megtettünk, jártuk a településeket, ám jól látszik, hogy néhány hónap alatt nem pótolható ez a lemaradás - mondta az Egységben Magyarországért helyi jelöltje, aki gratulált dr. Kovács Zoltánnak. A választási kampányt korrektnek nevezte, szemben a 2019-es önkormányzati kampánnyal.

Fotó: Archív

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.