Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2019. Október 13. 13:17, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Grőber Attila: Felkészültem

Grőber Attila: Felkészültem

Ezzel az egyetlen szóval írta le a szavazata leadásakor benne lévő érzéseket az ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje.

- Úgy gondolom, hogy végig dolgoztuk a kampány 50 napját, de készültünk erre már korábban is. Tisztességesen végig csináltuk ezt az időszakot, annak minden elemében jelen voltam, irányítottam. A felelősség az én vállamon van – folytatta Grőber Attila. Az esélyeket illetően azt mondta, szerinte lesz meglepetés Pápán és az országban más városokban is.

Az ellenzéki pártok közötti együttműködésről szólva azt mondta, jóval könnyebben ment, mint azt korábban gondolta. - Figyeltek rám, hallgatták rám, tisztelték amit mondtam. Ha nem tudta volna egy oda becsöppenő, hogy mi teljesen különböző politikai pártokból jöttünk, akkor nem hiszem, hogy a munkánk során ezt észrevette volna – emelte ki a politikus. A részvétellel kapcsolatban elhangzott, azt szeretné Grőber Attila, ha minél többen elmennénk voksolni, mert a következő polgármesternek ez nagyobb legitimitást fog adni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:30, szerda | Helyi

Így képzik a járőrkutyákat a pápai katonák - Videó!

Közös kiképzést tartottak a napokban Pápán, az MH 47. Bázisrepülőtér és az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár járőrkutya vezetői.

2024. Május 07. 15:47, kedd | Helyi

NATO hadgyakorlat egyik központja a pápai légibázis

A Swift Response a Steadfast Defender 2024 részgyakorlata, amely a NATO szövetség keleti térségét helyezi középpontba.

2024. Május 07. 15:22, kedd | Helyi

Méhlegelőt alakítanak ki Pápán

A Városfejlesztő Kft. munkatársai a Külső-Várkertben telepítenek valódi méhlegelőt.

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.