Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. December 10. 16:02, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Grőber Attila: Az a célom, hogy megváltoztassam a politikai légkört

Grőber Attila: Az a célom, hogy megváltoztassam a politikai légkört

Az őt támogató ellenzéki pártok képviselőivel közösen tartott sajtótájékoztatót Grőber Attila, aki az egyesült ellenzék képviselő-jelöltje lesz a tavaszi országgyűlési választáson.

Hartmann Ferenc, az MSZP Veszprém megyei elnöke azt mondta, jövőre nem csak kormányváltásra, hanem korszakváltásra is készülnek, ahol a "demokratikus jogállam keretei működnek, rendben vannak az egyéni szabadságjogok, munkavállalói jogok, ahol szolidaritás van a társadalomban, ahol védik a környezetet, és ahol nem oligarchák nyúlják le a fejlesztési támogatásokat". Az elnök Grőber Attilát méltatta, aki szerinte alkalmas arra, hogy ezt a korszakváltást itt Pápa környékén képviselje.

Grőber Attila az előválasztást a demokrácia ünnepének nevezte, köszönetet mondott annak valemennyi résztvevőjének és korábbi versenytársainak is, a választáson való részvételre való buzdításukért. Szerinte az előválasztáson elért sikere felelősség. - Azzal az ambícióval kezdek bele, hogy a politikai légkört megváltoztassam. Arra szeretnék törekedni, hogy a politikában ne csak jónak kelljen látszani, hanem jók is legyünk. Mert ha jók leszünk, akkor az a világ, amit megteremtünk, az is jóvá válik - hangsúlyozta.

A politikus kiemelte, együtt fognak dolgozni a program kialakításában és a kampányban egyaránt, céljuk, hogy a választókerület valamennyi polgárát megszólítsák.

A Fő téren megtartott sajtótájékoztatón a Grőber Attilát támogató, jelen lévő ellenzéki pártok (DK, Jobbik, Momentum) képviselői támogatásukról biztosították a közös jelöltet és ugyanezt kérték szimpatizánsaikról

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.