Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Február 26. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Görög dráma: megcsalta barátnőjét Alekosz

Görög dráma: megcsalta barátnőjét Alekosz

Súlyos válságban van Alekosz kapcsolata, melyet a görög hős minden idegszálával szeretne megmenteni.

Nem könnyíti meg a helyzetet, hogy az okostojás folyamatosan féltékenységi jeleneteket rendez, és azt sem titkolja, hogy volt intim viszonya egykori kedvesével, Tündével a jelenlegi párkapcsolata alatt.

- Betty úgy rendelkezett, hogy a mai estét a legjobb barátnője társaságában szeretné tölteni, amit én tiszteletben tartok, ezért egy nagyon kedves régi barátnőmmel, Katalinnal jöttem el a Strong Partyra - kezdte az Új Ásznak Alekosz az éjszakai bárban. - Az elmúlt két hónapban bekúszott a kapcsolatunkba egy ősi törvény, ami ellen nem lehet mit tenni: ha azt szeretnéd, hogy téged akarjanak, ahhoz az kell, hogy te érdektelenséget mutass az illetővel szemben! Én viszont minden energiámmal Bettyt szeretném! Ez pedig egy ördögi kör - fakadt ki a napilapnak a görög hős.

- Pont ugyanazt teszem a jelenlegi szerelmemmel, mint amit az egykori párom tett velem régen. Ha nem lennék egy elvakult, féltékeny marha, akkor Bettynek is jobban kellenék. Ha veszekszünk vele, akkor mindig visszahúz a szívem Tündéhez. Ő mindig egy biztos pont az életemben. Azt sem titkolom, hogy a bettys periódus alatt szexuálisan is együtt voltam Tündével, pár hete találkoztam vele - mondta Alekosz.

- Betty számomra a tökéletességet testesíti meg, ami most veszni látszik. Tünde pedig lehet, hogy nem annyira szép, viszont belül gyönyörű. Ha minden kötél szakad és Betty nem akar engem, akkor egy másik típusú életet kezdek. Könnyen elképzelhető, hogy az Tündéről fog szólni - vallott a valóságshow-hős.

- Ha ló nincs, jó a szamár is? - tette fel a kérdést Tünde Alekosz vallomása kapcsán. - Engem nem érdekel a hírneve és a pénze! Még azelőtt ismertem meg, hogy sztár lett volna. Én önmagáért szeretem! Képtelen vagyok elszakadni tőle, egy elképesztően erős kapocs van köztünk, amit senki sem tud lerombolni! Én is voltam 20 éves, nem mindig így néztem ki, ahogy most, nem a legfontosabb a külső - fakadt ki Alekosz exe.

- Egy üresfejű senkinek tartom egyébként Bettyt! Az, hogy tetováltatja a szemöldökét, szőke, és épphogy van rajta valami ruha, édeskevés a kiegyensúlyozott kapcsolathoz, mint ahogy a példa is mutatja. Mi soha nem veszekedtünk Alekosszal, pedig hat évig együtt voltunk! Rá kéne jönnie végre, mi az igazi érték! - zárta mondandóját Tünde.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára