Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. November 07. 08:52, kedd | Belföld
Forrás: police.hu

Gázpisztollyal lőtt a biciklisre a vitatkozó autós

Gázpisztollyal lőtt a biciklisre a vitatkozó autós

A rendőrök elfogták azt a garázda férfit, aki hétfőn a fővárosban vita után rálőtt egy biciklisre.

Budapest VII. kerületében november 6-án 17 óra körül az Izabella utcában egy autó sofőrje és egy kerékpáros közlekedési konfliktus miatt szóváltásba keveredett. A vita hevében a gépkocsit vezető férfi a nála lévő gázriasztó fegyverrel egy alkalommal rálőtt a kerékpárosra, majd a helyszínről elhajtott. A kerékpárosnak a lövés következtében sérülése nem keletkezett.

A nyomozók rövid adatgyűjtést követően megállapították, hogy a kocsit a 21 éves B. Ferenc budapesti lakos vezette, akit a Dugonics utcai lakásában még az esti órákban elfogtak. A férfi kocsijában a rendőrök megtalálták a gáz-riasztó fegyvert, amit le is foglaltak tőle.

A nyomozók mindkét férfit előállították a VII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol B. Ferencet felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.