Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2020. Március 17. 16:57, kedd | PR

Funkciók, amelyek a legtöbb flottamenedzsment szoftverben megtalálhatók

Funkciók, amelyek a legtöbb flottamenedzsment szoftverben megtalálhatók

A helymeghatározó rendszer ma már sok céges autóban megtalálható, de előnyei csak akkor aknázhatók ki igazán, ha olyan programmal áll összeköttetésben, amely lehetővé teszi a legkülönfélébb információk kinyerését, rendszerezését és elemzését. Ezek után már nem is meglepő, hogy a GPS-alapú nyomonkövetés a flottakezelő szoftverek több funkciójának is az alapját képezi.

Gyakoroljon teljes ellenőrzést a járművei felett!

Az üzemanyagárak és az üzemeltetéssel összefüggő költségek emelkedése a cégeket a járműpark fokozottabb ellenőrzésére ösztönzi. A GPS-es nyomonkövetés számos területen nyújt segítséget a kiadások lefaragásában:

● A menetteljesítmények automatikus rögzítésével a járművek követhetővé válnak, így könnyebben kiszűrhető lesz az ideálistól eltérő útvonalválasztás vagy az engedély nélküli használat.

● A jármű tartózkodási helye és használójának kiléte bármikor beazonosítható, ennek köszönhetően lecsökken a céges gépjárművel elkövetett közlekedési kihágások száma.

● A tankolások helyének és idejének rögzítésével, valamint a futott kilométerek nyilvántartásával könnyedén kiszűrhetővé válik a benzinpazarló járműhasználat vagy a különböző üzemanyaggal kapcsolatos visszaélések.

● A járműhasználat optimalizálásával jelentősen csökkenthetők a szervizköltségek, amely a gépjárművek élettartamának meghosszabbítását is eredményezi.

Vagyonvédelem

A GPS-es nyomonkövetés lehetővé teszi a gépjárműlopás kockázatának csökkentését, és ha mégis megtörténne a baj, az eltulajdonított jármű könnyebben megtalálható lesz.

Hasznos információk forrása

A helymeghatározás segítségével adatok gyűjthetők be az egyes járművek vagy alkalmazottak vonatkozásában, de felhasználóbarát riportok formájában megadott időszakra vonatkozóan is kinyerhetők információk, amelyek nagy segítséget nyújtanak a jövőbeni tervezhetőség és hatékonyságjavítás vonatkozásában egyaránt.

Bérköltség megtakarítása

Elsőre talán furcsának tűnhet, de a GPS alkalmazásával bérköltség is megtakarítható, hiszen jelentősen csökken az adminisztrációval töltött idő, valamint a bérezés is ténylegesen ledolgozott munkaórák és vezetett kilométerek alapján történhet.

További funkciókért látogasson el a SeaFleet oldalára, ahol további részleteket tudhat meg a program valamennyi funkciójáról. Sőt, kiválaszthatja és variálhatja a cége számára szükséges modulokat, míg a beépített árkalkulátor segítségével pontosabb képet kaphat a szoftver használatának várható havi költségeiről is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.