Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2011. Június 24. 06:51, péntek | Helyi
Forrás: Pápai rendőrkapitányság

Fröccsért cserébe verés

Fröccsért cserébe verés

Brutális verést kapott egy pápa környéki kisfaluban élő középkorú férfi, aki jelenleg is a kórházban fekszik.

2011. június 18-án a sértett együtt italozott a helyi kocsmában B.E. pápai lakossal, ahonnan közösen távoztak B.E. élettársának kíséretében. Egy utcán tartózkodó idős férfinek feltűnt a három főből álló társaság és az is, hogy a két erősen ittas férfi egy irányba megy, holott nem azonos utcában laknak. Kíváncsiságból szemmel követte őket és rossz előérzete nem is volt alaptalan, mert tanúja lett annak, hogy B.E. meglökte cimboráját, aki elesett. Ezt követően a támadó ütni-verni kezdte a földön fekvő sértett fejét és többször bele is rúgott, mialatt élettársa nem tett semmit a verés megakadályozása érdekében. A szemtanú kérdőre vonta a bántalmazót, mire az egy rövid időre felhagyott erőszakos cselekményével, ám hamarosan újból ütni, rúgni kezdte áldozatát, sőt annak mellére is ráállt illetőleg két ízben levizelte. A másodszori bántalmazást már élettársa sem tűrte szó nélkül, de ennek csak az lett az eredménye, hogy ő is „kapott a fejére”. A szemtanú végül egy helyi polgárőrtől kért segítséget, aki értesítette a Pápai Rendőrkapitányságot, a kiérkező rendőrök pedig hívták a mentőket. A sérültet fej és koponya sérülésekkel szállították az intenzív osztályra, ahol altatni kellett. Állapota azóta javult, de továbbra is kórházi kezelést igényel.

A bántalmazással gyanúsítható személyt 2011. június 20-án a Pápai Rendőrkapitányság őrizetbe vette. Az ellene indult eljárást életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt a Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

A kép illusztráció 

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 22. 20:45, szombat | Helyi

17 éves pápai lányt keres a rendőrség

Ha valaki látta a képen látható lányt, értesítse a rendőrséget.

2022. Január 22. 11:04, szombat | Helyi

Magyarország kormánya a pápai kastélyban készült fotóval köszönti a magyar kultúrát

Magyarország kormányának közösségi oldala is megemlékezett a magyar kultúra napjáról. A posztban szereplő fotók között felbukkan az Esterházy-kastély zöld szalonja is.

2022. Január 22. 09:59, szombat | Helyi

Havazik Pápán, 8-10 centiméter friss hó hullott

2022. Január 21. 13:39, péntek | Helyi

Megérkeztek az első kövek a Kossuth utca burkolásához

Mint ismeretes, az elmúlt héten újra munkagépek és építőmunkások jelentek meg a város sétálóutcáján, hogy folytassák annak megújítását.